Pozdrawiam Alfistę ze srebrnej 156sw, przy której zaparkowałem na Family Day w Fiat Auto Poland. Sądząc po godzinie o której stał, również miał "przyjemność" pracować w tym dniu przy obsłudze imprezy.
a ja chciałem pozdrowic pana z bialej 156 rej SR którą spotkałem na parkingu nie opodal Plazy w Rybniku i dziekuje ze miłe słowa w moim kierunku... ps.badziewiasta to była Twoja alfa szerokich dziur na drogach![]()
A ja pozdrawiam srebrną 166 na węgierskich tablicach z naklejkami widzianą w Hajdúszoboszló, z daleka widać że miłośnik markiNiestety nie stykneliśmy się na drodze a bardzo na to liczyłem, no ale może następnym razem
a tak to oprócz tej Alfy jestem niepocieszony, bo przez całą trasę Nowy Sącz - Hajdúszoboszló mijałem się dosłownie z 3 Alfami
a bardzo liczyłem na pozdrowienia od kolegów z Węgier ..
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
WeGi, to polecam wyjazd do WłochW Rzymie co trzeci samochód to Alfa, najwięcej 147 i 159, normalnie oczopląsu można dostać!
Przez pierwsze dni byłam wniebowzięta, ale potem stwierdzilam, że zdecydowanie wolę jeździć Alfą w Polsce, tu się przynajmniej Bella wyróżnia no i spotkanie innego Alfisti to sama radość
Pozdrawiam!
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Jak wrócisz to napisz jak reagowali na pozdrawianie, moim zdaniem będą nieco zaskoczeni![]()
poza tym radzę mocno uważać na drodze w przerwach między pozdrawianiem, bo styl jazdy Włochów BARDZO różni się od naszego, a jak zobaczysz stan ich samochodów to Cię serce zaboli, gwarantuję![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Pozdrawiam kolegę z czerwonej 146 spotkanego dzisiaj około 13 na ul. Igołomskiej.
Byłem trochę zasłuchany bo akurat w radiu ktoś wygrał 50tys.zł, machnąłem ręką ale chyba za późno.