ok czekam na foto, przód juz zrobiłem, niedługo tył no i bagaznik...
ok czekam na foto, przód juz zrobiłem, niedługo tył no i bagaznik...
Też myślałem nad podświetleniem podwozia na kolor niebieski. U mnie przynajmniej by pasował do koloru auta. Czy w ogóle na forum ma ktoś takie podświetlenie belli??
chodzi ci o podswietlenie pod autem? jesli tak to faktycznie nie ma sensu robic wiec tunigu to vw , ładnie zmiec sobie w srodku na led i bedzie git...
---------- Post dodany o godzinie 14:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:43 ----------
hm...i mam problem , najpierw jak włozyłem z przodu dwie led to jedna nie swieciła, pozniej mówie poprawie tam i nagle obie nieswiecą, ktos wie co jest grane/ i zegarek od tego momentu nagle mi na wyłaczonym kluczyku tez nie swieci, resetuje sie czas na nim, w bagazniku swieci ładnie...
hehe też to miałem![]()
przedewszystkim ledy mają + i - . Żeby dobrze świeciły musisz dobrze włożyć.
Po 2 spalił Ci sie bezpiecznik, nurkuj i zmieniaj bezpiecznik 30A
aaaaaaa, o kurcze nie pomyslałem nawet o tym ze ledy maja plus i minus...
---------- Post dodany o godzinie 14:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:16 ----------
od czego to bedzie bezpiecznik bo cos po rysunkach ciezko rozmazane, i 30 jest troche
miałem tam 15A, zmieniłem i działa, swieci bosko, szkoda ze diody tylko x4...ale na poczatk(innych nie było) no izostał mi tylko tył w kabinie, nibyły łatwo(tak myslałem) sciagam te szkiełko a tam zonk...jakies drugie szkiełko w taki trójkat schodzace, jak sie dostac do zarówki? mozna tego sie całkiem pozbyc?
gorące to wszedzie miałem, a w bagazniku to ulala, dobra, lece robic...musze wkładac te małe szkiełko spowrotem?