witam,
czy w ostatnim czassie wymienial ktos z was przednia szybe alfa 156 1999r.? temat dotyczy legnicy i okolic. dowiadywalem sie i cena to okolo 470z. moze ktos znalazl tansze miejsce? nowa szyba pilkingtona z paskiem i wymiana to wlasnie 470zl.
witam,
czy w ostatnim czassie wymienial ktos z was przednia szybe alfa 156 1999r.? temat dotyczy legnicy i okolic. dowiadywalem sie i cena to okolo 470z. moze ktos znalazl tansze miejsce? nowa szyba pilkingtona z paskiem i wymiana to wlasnie 470zl.
w AUTOGLAS JAAN jest jeszcze drożej, wymieniałem w zeszłym roku to płaciłem ponad 600zł z paskiem przeciwsłonecznym
podjedź na szrot na Goślinę,chłopaki mają cztery alfy, może cos tanio dostaniesz
Jak najbardziej normalna i jedna z niższych cena. Taniej to tylko jakaś wycinana używka.
Ja za piklingtona + uszczelka + usługa 450zł dałem na wiosnę.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Panowie, a czy moze ktoryś z was ma szybe nordglass? z tego co czytalem to nie najlepsza. szyba nordglass z montazem nowa to 370zl. pilkington to 470. za wstawienie uzywanej wołają ok 150zl. jak uwazacie czy nie najbezpieczniej dozbierac na tego nowego pilkingtona?
juz mam maly mentlik z ta szyba. ta co mi strzelila to securit.
pozdrawiam
nordglas to szyby ponoć produkowane w polsce i mają raczej dobrą opinię.
każda szyba która jest nowa będzie dobra bo nie jest "wypiaskowana" ani porysowana.
więc nie ma się tu nad czym zastanawiać.
bardziej bym się martwił o jej prawidłowy montaż bo to od niego zależy czy szyba nie będzie przeciekać,gwizdać albo czy nie pęknie w najbliższym czasie.
moja druga ulubienica...