Odebrałem z myjni po myciu, woskowaniu i totalnym praniu tapicerki. Efekt zniewalający.
Pozdrawiam.
- Rafał
Odebrałem z myjni po myciu, woskowaniu i totalnym praniu tapicerki. Efekt zniewalający.
Pozdrawiam.
- Rafał
Druga rata za OC i Złoty program na myjce BP![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Kupiłem półoś z przegubami bo się rozleciały, silniczek sterowania nawiewem i klamkę wewnętrzną, bo do tej pory miałem tam rączkę od zaworu wody.![]()
w końcu radyjkoclarion FB289RBT miało być białe ale kupiłem taniej czarne
prezentuje się i gra elegancko
![]()
a ja pomalowałem podszybie na czarno bo było wyblaknięte i wycieraczki również na czarno![]()
wypucowalem caly srodek, umylem nablyszczylem , naczernilem oponki i zderzaki , zatankowalem do pelna v-power racing (trza troszke pogonic i przepalic nagar;pp)
Miałem umyć nawoskować, ale skończyło się na zamontowaniu mojej starej, poczciwej blaszki pod silnikiem i przerobieniem czerpii powietrza do IC, bo oryginalny plastik był częściowo wyłamany. A że tarczom stuknęło już z 1200km docierania pojechałem je przetestować:
Test 1 "mistrz prostej":
Hamowanie z 200 - 20 --> nawrót --> ogień --> hamowanie...
Nie stanowiło dla nacinanych mikod z zalaną Tutelą TOP4 żadnych problemów.
Test 2 "wyścig górski 6-7km":
Po wjechaniu na szczyt poza smrodem klocków, żadnych niespodzianek, temperatura hamulców/opon znośna.
Na kabinowym wskaźniku temperatury chyba po raz pierwszy wskazówka zagościła na 90st i pomimo 20min chłodzenia nie opadła. Hmm, zawsze wskazówka trzyma drugą kreskę (czyli umowne 70st, gdy faktycznie jest ok 82st - szkoda, że nie miałem laptopa, żeby to dokładnie sprawdzić...).
Potenzy RE070 to jest po prostu kpina z fizyki. Bzdurne komentarze, że niby ta opona jest głośna i rzekomo nie trzyma na deszczu długo zniechęcały mnie przed jej zakupem - teraz wiem, że następny komplet będzie taki sam. Nie wiem jaka jest granica ich przyczepności, ale na równym asfalcie zapominam, że mam w samochodzie takie ustrojstwa jak VDC czy nawet ABS...
Taki tam dzionek z Bellą![]()
Ja dziś odebrałem sztywny dowodzik i zafundowałem belli myjnię tunelową:-)
A ja dzisiaj odebrałem nową rurę od przepływomierzaStara wymęczona była
Wczoraj też przyszło co nieco- polecam kolegę "dioda"
![]()