Coś tu się chyba wszyscy wymeldowali na wakacjemoze jakieś ognisko czy maly spocik????
dzis to czyba szypula na ul buczka widziałem okolo godziny 14
bylem firmowa ciezarowka także pewnie mnie nie widziales
![]()
Coś tu się chyba wszyscy wymeldowali na wakacjemoze jakieś ognisko czy maly spocik????
dzis to czyba szypula na ul buczka widziałem okolo godziny 14
bylem firmowa ciezarowka także pewnie mnie nie widziales
![]()
No ja jestem i auto juz sprawne![]()
Ta pewnie mnie widziałeś, z pracy wracałem o tej godzinie.
Jeszcze ktoś z Suwałk "żyje" na tym forum?rzuciłem spontaniczny temat na www.forum.pkar.pl temat Podlaski SPOCIK. Jak jest ktoś ZA to dajcie znać
![]()
Czy jest z nami właściciel srebrnej Alfy GTV na suwalskich blachach ?
Niestety kolegi od gtv nie ma ale to mój sąsiad wiec mogę Cie z nim skontaktować.
Pączek dzięki, chciałem tylko wiedzieć tylko kim jest ten kolega, czy jest znany w towarzystwie i jaki piec ma pod maskąa swoją drogą dzisiaj nie miałeś jednego światła hehe
Jakie ty masz u siebie żaróweczki ?
On ma 2.0 v6tb A ja mam xenony i coś mi jeden czasami nie pali![]()
Moja funia miała spotkanie z bykiem
Tradycyjnie już żucam hasło SPOT. Tym razem proponuję miasto Augustów jako iż niedawno pojawił się w nim nowy szczęśliwy posiadacz 156 Cezi, który to odwiedził nas w suwałkach.
Wstepnie niezobowiązująco proponuję datę 31 sierpnia (pożegnanie wakacji) ok godz 19. Miejsce może rynek, albo parking nad jeziorem przy molo? Cezi jeśli masz lepszy pomysł podsyłaj. Fajnie było by pokazać się w grupie szerszej publice. To narazie wstępny plan, więc prosze o ewentualne uwagi.
Ostatnio edytowane przez jadante ; 26-08-2010 o 10:24