Jak na razie wygląda na to, że nasz pierwszy mini spocik zrobimy w łomży. SzlendaX, ty masz z kolna okolo 30 km (cyba że siedzisz w łomży), ja mam z o-ki ok 30 i 2-3 ekipy z łomży - rachunek prosty![]()
Jak na razie wygląda na to, że nasz pierwszy mini spocik zrobimy w łomży. SzlendaX, ty masz z kolna okolo 30 km (cyba że siedzisz w łomży), ja mam z o-ki ok 30 i 2-3 ekipy z łomży - rachunek prosty![]()
1. SzlendaX
2. velpol
3. Pawel159 (może jeszcze + jedna znajoma załoga w 166)
4 alfaro
alfaro, masz ciemnozieloną 156 w jasnych skórach?
zgadza sie może to z tobą rozmawiałem pod stokrotką
tak,
byłem z dzieciakami tylko czarnym Jeep'em.
To jak naraze Panowie wygląda na to,że spotykamy się w Łomży.
Możemy spotykać się cyklicznie w innym mieście np potem O-ka, itd - jak tylko znajdą się chętni.
alfaro jak myślisz gdzie?
Parking przed Kauflandem czy stokrotką na Legionów?
1. SzlendaX
2. velpol
3. Pawel159 (może jeszcze + jedna znajoma załoga w 166)
4 alfaro
---------- Post dodany o godzinie 09:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:56 ----------
no i godzina, jakieś propozycje?
tak myślałem najlepiej pod wieczór a miejsce każde dobre będzie nas garstka najlepiej gdzieś gdzie można usiąśc nie będziemy przecież stac
bardzo fajnie że się organizujecie w Łomży! Może kiedyś wpadniecie wspólnie do Białegostoku na spocik albo my do Was podskoczymy. W każdym razie zapraszamy!
146 1.6 TS - nie wytrzymała testu zderzeniowego [*]
156 2.4 JTD sportpack - obecna
to może tak 18-19 ? Może być?
Spotkajmy się pod 4plus ( na przeciwko dworca PKS), tam jest teraz fajna kawiarenka ( bo i tak piwko odpada) a potem się zobaczy,
co wy na to?