Pozdrawiam Kierownika i pasażerkę czerwonej 147 po FL na skrzyżowaniu Plebiscytowej z Oleską w Opolu przed-około-po 11:30 pomachane,uśmiechnięte/odśmiechnięte
Pozdrawiam Kierownika i pasażerkę czerwonej 147 po FL na skrzyżowaniu Plebiscytowej z Oleską w Opolu przed-około-po 11:30 pomachane,uśmiechnięte/odśmiechnięte
Pozdrawiam cały korowód Alf jadących z rańca na rakietową
~Srebrno grafitowa 146
Piękna poszła w drzazgi
Zbieram na następną
Pozdrawiam bardzo mocno kolegę (Alfa 156, ciemny kolor) który dzisiaj w godzinach 19.20 przy dworcu bodajże we Wrocławiu pomógł mi i poprowadził do rynkuproszę o pokazanie się na forum, musze wiedzieć komu wisze duże piwko jak się spotkamy na jakimś zlocie
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jeszcze raz bardzo dziękuje Jareki zazdroszczę wspaniałego miasta bo zrobił na mnie wrażenie szczególnie pokaz fonntany i zoologiczny ten nasz w Chorzowie się kryje przy waszym
Co do koloru to daltonista jestem ciężko mi idzie rozpoznawanie
Do następnego i piwo masz jak nic za pomoc
Obiecuje odwiedzić nie raz jeszcze to miasto![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrowionka dla:
* kolegi w zielonej 145-tce mijanego dzisiaj koło fabryki kabli LEONI (Wierzbice) - u kolegi rączka była, ja niestety nie zdążyłem(kilka/-naście razy we Wrocławiu się "wygłupiłem" dzisiaj - nikt nie wiedział o co chodzi...
... a jak przyszło co do czego, to za późno załapałem
)
* kolegi w czerwonej 156-tce DW500KK, który strzelił popisówkę (w okolicach Carrefoura jeśli dobrze pamiętam)- przyznać się, kto to
- - - miałem wpuścić przed siebie, ale trzymałem się za kolegą w citroenie
* właściciela 156-tki z poliftowym wnętrzem i pięknymi fotelikami (2.0 JTS): DOA16643 i napisikiem: Edition Mia Giulia+koniczynka(pizzeria Samos)
Wrocław ^ ^
Wojtek - właściciel czarnej 156-tki: DB68631![]()
Jak prawie rok śmigam Alfą to jeszcze nikt mi nie machnął ... przynajmniej nie odnotowałem
Od jutra zaczynam akcję mruganie i będę mrugał każdej napotkanej Alfie jaką obczaję. Strzeżcie Się !
byłem dziś w Opolu i we Wro i w Bytomiu... kilka AR'ek mijałem ale nim zdążyłem pomyśleć o tym by pomachać to były już w tylnim lusterku![]()
A ja dzisiaj na wszelkie możliwe sposoby (nooooo... może bez trąbienia).
Nikt nie odpowiedział![]()
---------- Post dodany o godzinie 22:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:20 ----------
Aaaaaaaaaaaaaaaa ! ! ! Przypomniało mi się ! ! !Na światłach we Wro stałem za czerwoną GTVką - z tyłu oznaczenie 3.2 V6 - oznaczenie ori, wydeszek też słuszny, więc to chyba nie same znaczki
- czyja to maSZINA ?
![]()