ja się piszę na takie dywaniki, ale zobaczmy co inni na to, trzeba rozruszać temat![]()
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
ja się piszę na takie dywaniki, ale zobaczmy co inni na to, trzeba rozruszać temat![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
no to już jest 2 chętnych jeszcze tylko 73w takim tępie pójdzie raz dwa
![]()
mmmm moja 157....
możliwe, że zupełnie nie trafię z tą propozycją w gusta innych, ale ja marzę o pięknym chromowanym wieszaku samochodowym z logo. I nie myślę tutaj o badziewiu z Allegro, ale o produkcie, z takim systemem mocowania.
Rynek zalewa chińszczyzna, albo produkt "antenopodobny"... Po dłuższych poszukiwaniach udało mi się kupić jeden wieszak, ale potrzebuję teraz kolejny i fajnie byłoby mieć taki oryginalny![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Mi po głowie chodzi mała, metalowa, emaliowana wpinka. Z racji tego, że codzienie do pracy biegam w marynarce (chyba nie ja jeden), fajnie byłoby mieć taki gadżecik wpięty w klapę. Mogłoby być to logo Alfy, albo koniczynka z napisem "Alfaholicy". Pewnie takie coś byłoby trudne do zrobienia, ale może ktoś zna kogoś, którego szwagra kolegi syn zajmuje się takimi rzeczamiDla przykładu pokaże może o co mi chodzi. Kiedyś wpadło mi w ręce takie coś.
![]()
znalazłam takie , myślę żę o takie Ci chodziłohttp://moto.allegro.pl/item118270876...ny_gadzet.html
mmmm moja 157....
a może takie coś zrobi złotnik?? napis napewno jest w stanie zrobić, ale nie weim jak to ma sie do takie przypinki..
mmmm moja 157....
Ja sie pisze na czerwona smycz, brelok i moze byc taki gadzet typu wpinka do garniakaDywaniki odpuszczam bo koszt mega, poza tym mam oryginalne jeszcze w niezlym stanie. A za 200zl wole jakis gadzet techniczny nabyc chocby wahacz jak mi padnie
No i czekam z niecerpliwoscia na edycje klubowych ramek z racji mojego niezbyt duzego stazu na forum nie doczekalem sie zapisu na kolejne wydanie, a juz doczekac sie na nie, nie moge
![]()
cena za dywaniki troszkę dużaodpuszczę chodź mogą na żywo być super poczekam na ramki jak i smycze
![]()