Weronika ja nie dam rady przyjechaća miło by było spotkać się i poznać ale myślę że na następny raz
![]()
Weronika ja nie dam rady przyjechaća miło by było spotkać się i poznać ale myślę że na następny raz
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Takich okazji będzie jeszcze mnóstwoAlfiści z naszego regionu jak tak się patrzy na forum są chyba najbardziej zgraną ekipą więc na pewno wymyślą kolejne spoty
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Kurcze, nie dam rady dziś ale będę duchem
Moje foty ze zlotu we Wrocku podrzuce nast. razem.
Pozdrawiam
Ja na chwilę wpadnę, będę po 18 pod tesco![]()
Nie spodziewałem się że ekipa tak się rozrośnie. Ja tu wpadam na spota (wiem wiem, Yariska to nie Alfa) i widzę same nowe twarze i nowe belle... Sorki, że nie dałem rady z wami dzisiaj pobuszować, no ale robota wzywa...
Szacun dla PiterR'a że mu się chciało tak daleko do nas przyjechać. Aleśmy se Piotrek dzisiaj pogadali...![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Dzieki wielkie za spotajak zwykle było miło
Quattro.... czekałeś specjalnie na mnie, żeby za to co ostatnio zrobiłem Twojej e-L-ce powiedzieć mi :??
Bo jak dostałem zje... od Ciebie to od razu jakoś szybko się zmyłeś
![]()
Miło było również poznać nowe twarze... w tym Weronike i PiterR-a i żuwika.
PiterR o ile się uda postaram się być na kolejnym Waszym spocie krakowskim
Weronika ... niezły masz schowek w tej swojej bellimam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi
Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia za dwa tygodnie![]()
Ostatnio edytowane przez pafcioooo ; 20-08-2010 o 21:48
No ba schowek pierwsza klasa
Byłam pierwszy raz na naszym regionalnym spotkaniu i na pewno nie ostatni - z takimi ludźmi warto się spotykać, warto rozmawiać - po prostu warto być
Trasa Bielsko - Pszczyna prześmigana przez zielono - czerwone Belle
Dziękuje za miło spędzony czas i do zobaczenia za dwa tygodnie![]()
Miała być inna ale wyprzedził mnie SocikZero4 i poszłam za nimI tak sobie już razem pojechaliśmy
![]()