http://store.alfaromeo.com/urban-sty...LADIES/alfa-eu
co sądzicie o tym? i pozostałych gadżetach również, mi do gustu jescze okularki przypadły![]()
http://store.alfaromeo.com/urban-sty...LADIES/alfa-eu
co sądzicie o tym? i pozostałych gadżetach również, mi do gustu jescze okularki przypadły![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
tutaj masz forumowe gadżety
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...lfaholika.html
ja już tam się zarejestrowałam Thingale dzięki
![]()
mmmm moja 157....
Mam koszulkę z naszego nowego sklepu Alfaholików i polecam - warto kupić - ceny ok, jakość niezła,a i prezentują się fajnieObowiązkowy gadżet na zloty i nie tylko
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Ja mam tylko nadzieje, że produkt nie będzie zbyt cienki - bo nie widzi mi się cienka, potencjalnie ostra blaszka w kieszeniMam kolejny pomysł - ponieważ otwieracz do butelek, który noszę przy kluczach, jest dość wysłużony, może taki otwieracz z logiem Alfa Romeo? W moim wypadku połączyłyby się dwie pasje
![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
witajcie,
przysiadłem się do pracy w sobotę z rana i powstał efekt myślę że finalny
Tak by to wyglądało, jeżeli będą jeszcze jakieś zmiany to minimalne i myślę że tylko na korzyść.
Koniczynka zrobiona jest ze srebra pr.925 wielkość 25mm grubość 1mm waga ok.4,5g.
Co do ceny to myślę że z zapakowaniem i wysyłką poleconą zamknie się w kwocie 40zł paragon lub faktura na życzenie.
Realizacja w połowie września bo właśnie wybieram się na urlop.
I tu nasuwa się pytanie czy są chętni?
oczywiście ja się piszę, wezmę 2szt. i tak sobie myślę że mógłby być jakiś maluśki rabacikjest to naprawdę piękne
---------- Post dodany o godzinie 11:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:32 ----------
no normalnie jest to zaje...!!!!!!
mmmm moja 157....
Pewnie że są chętni![]()
Trzeba by zrobić oficjalną listę chętnych wraz z liczbą sztuk żebyś wiedział po urlopie ile sztuk musisz wyprodukować
1. Weronika sztuk 1
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Nie no powiem szczerze ze moje oczekiwania to przeszlo nawet po prostu majstersztykJa rowniez sie pisze na to
Maciek2306-156 sztuk 1![]()
Regis a skad Ty masz tyle srebra zeby wykonac ze breloki?? Pewnie kapital przed kryzysem utopiles w sztabkach ze srebra hehe;D
---------- Post dodany o godzinie 12:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:20 ----------
Tak sie przygladam ciagle temu wynalazkowi i potwierdzam slowa Brery21 " to jest zaje..... "Regis dzieki Ci za wykonanie, a Brera Tobie chwala za pomysl i watek bizuterii
![]()