me notZabieram Belle do Berlin'a na weekend, niech zwiedzi pożądne drogi
![]()
me notZabieram Belle do Berlin'a na weekend, niech zwiedzi pożądne drogi
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
jo tyz![]()
wrzućcie jakieś "zumi-photo" z miejscem spotkania albo jakiś adres, współrzędne czy coś...
będę na 99,9% (tyż z dwiema dziołchami, tyle że jedna bardzo młoda)
pozdro
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Jak na razie mamy +-9 aut.
Może wystarczy na początek?
Oczywiście wolałoby się 2 razy tyleale myślę że jak na pierwszy raz to nie jest źle,
na spotach cyklicznych i tak nie ma więcej
Pozdrawiam![]()
pewnie, gdzie by tam mlody nie jechał!!!
---------- Post dodany o godzinie 21:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:57 ----------
dojazd prosty, żadnych map nie trzeba, głowna droga na Kraków, po lewej jest mc donalds i carefour, gdzie jest spory parking. tam sie spotkamy. jak kto ma przenosnego gryla to niech bierze, wałowa, koce i takie tam aby przetrwac na lonie natury. do ustalenia jedynie godzina spotkania a ta zalezna jest od tego czy chcecie co pozwiedzac czy od razu na laczke grilowac. pozdrawiam - sory za pisownie ale padniety juz jestem.
skoro zbiórka w olkuszu to ok, a zapowiada się że i pogoda dopisze: http://www.accuweather.com/pl/pl/mal.../forecast.aspx
moja po 13-tej z pracy przychodzi więc najwcześniej możemy być po 14-tej
będzie gdzie mały ogień rozpalić? jak tak to może wezmę jaki gar zimnioków...??
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
W sobotę mam urwanie kapeluszaale powinno mi się udać wygospodsrowac godzinkę góra dwie
tylko o której i gdzie finał
pozdrowionka