kurna, a ja już pyrek ukopałem....może się coś poprawi do popołudnia. trzeba być dobrej myśli !!
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
ja też optymistycznie na to patrzę, bo co dzień to inna prognoza, może sie nam uda, jeśli nie to trza bedzie coś poszukać pod dachem cy cuś...
ja jak zawsze mops na A4![]()
tam są ławki pod dachem :}
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
no i... pogoda do dupy, myślę o jakimś miejscu zastępczym ale nic mi do głowy nie przychodzi..., młody może co wymyślisz?
---------- Post dodany o godzinie 12:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:33 ----------
jak cos to jestem pod nr 697608407
Jedyna spora przestrzeń pod dachem jaka mi przychodzi do głowy to parking pod mostem obok basenu w olkuszu
chyba jednak nici z grillowania....a wielka szkodarobimy regionalną zrzutę, kupujemy takie coś:
http://allegro.pl/pawilon-namiot-ogr...191665057.html
albo
http://allegro.pl/gwiazda-pawilon-na...194871563.html
i pogoda na spotach nam nie straszna...![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
a na mopsie jes w ciul ławek i stolików a wszystko pod dachem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
w sumie niezły pomysł, miejsca sporo i grilla można zrobić, fojery już nie bo domy blisko, ale na spotkanko i pogaduchy miejsce oki, tylko w piłe zagrac nie idzie, hihihi.
ja w każdym bądż razie czekam na parkingu pod carrefourem od 15 do 16. jak kto bedzie to bedzie, jak nie to nie, zrobie se grilla w domu z synem.
---------- Post dodany o godzinie 14:31 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:09 ----------
ale liczę przynajmniej na miejscowych, okazja się poznać
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
a ja bym wolał żebyśmy to przełożyli na jakąś sobotę słoneczną