Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: Alfa 166:)

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Polska, Mazowieckie
    Auto
    166 V6 3.0

Domyślnie

jak to dziwnie wygląda? jest źle spasowana? o oznaczenia na bagażniku sie nie przejmuje bo róznie bywało z tym, zresztą chyba jak był napis SUPER to nie było innych oznaczeń ale pewnie sie myle

Użytkownik Rowerzysta Avatar MaCias
    Mieszka w
    Centrum
    Auto
    soon alfa 166

Domyślnie

wydaję mi się że jest coś źle spasowana, ale to tylko ze zdjęć wnioskuje, musisz jechać zobaczyć i najlepiej na ASO

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Maska jest pewnie niedomknięta z okazji fotek silnika. Bo jeśli nie to odstaje oporowo. Kolor skóry mnie osobiście rzuca na kolana i sam bym ją chętnie kupił Przebieg raczej zaniżony, brak jakichkolwiek (nawet kłamliwych) info nt wymiany rozrządu, filtrów itp więc koniecznie trzeba na to urwać z ceny. Oznaczenia na klapie bagażnika były na życzenie 1 klienta który brał auto z salonu więc nie warto sobie tym zaprzątać głowy.

Dla porównania:
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-C14765946.html
    http://www.forum.alfaholicy.org/samo...pg_1999_a.html
    Ostatnio edytowane przez redek83 ; 30-08-2010 o 09:44 Powód: ogłoszenie
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Gino
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał MaCias Zobacz post
    ciężko powiedzieć, może zdj specjalnie robił w takim miejscu żeby nie było nic widać. pedał hamulca nie oryginalny,
    Co do gumy na pedale hamulca to takie są również w sprzedaży w ASO nie tylko z logo AR przerabiałem to. Co do wypowiedzi na podstawie zdjęć raczej unikam tego bo to jednak nie oddaje stanu zdjęcie jakkolwiek wykonane może działać w dwie strony albo pozytywnie bądź nie. Druga Alfa miłośnik małych przeróbek choćby grill i zamontowany blow-off w miejsce oryginalnego zaworu tak więc słuchając pracy silnika niech Cię nie zdziwi syk powietrza a przebieg może miała być 2 z przodu, szczegół

apedba
    Gość

Domyślnie

Dzwoniłem do gościa. Alfa sprowadzona w 2008, 2 właściciel w polsce. Sprzedaje ją po 3 miesiącach użytkowania. Nie wie kiedy był robiony rozrząd, nic w niej nie robił, prócz atrapy Mówi że zawieszenie dobre nic nie stuka, zgadza się na sprawdzenie w ASO.
    Wydaje się facet dość wiarygodny lecz w auto nic nie inwestował. Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam

Gino
    Gość

Domyślnie

Chodzi o tą z Wrocławia? A dlaczego ją sprzedaje po 3 m-cach użytkowania czyżby z przyczyn osobistych? Jak możesz jedź i ją obejrzyj na żywo, kontrola w ASO itp. Jak będzie OK. i Ci przypasuje to targuj ile się da. Osobiście zupełnie mi nie leży ten kolor, wybacz .

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia