jak ktos chce zapraszamy do pily na spota 5 wrzesnia w niedziele o 16 serdecznie zapraszamy
jak ktos chce zapraszamy do pily na spota 5 wrzesnia w niedziele o 16 serdecznie zapraszamy
witam kolegów również jestem ze Szczecinka gorąco pozdrawiam![]()
Panowie Do sprzedania mam głosniczek subwoofer 1200 watt zaraz znajde gdzies linka do identycznego za polowy ceny oddam czyli jakies 200 do negocjacji super gra skrzyni nie mam
http://cgi.ebay.co.uk/FLI-FF15-15-12...item3ca99fb23d
jak cos to pisac P.W odpisze odbiór w szczecinku![]()
Wasiel kto ci robił u nas alfunie?
ja jeżdze zawsze do Więcka koło myjni recznej. Zawsze miło i konkretnie wszystko robinie narzekam. Wszystkie samochody zawsze woziłem do znajomego mechanika do Człuchowa. Ale ostatanio za daleko się zrobiło i jeżdżę tam.
Drogi Tomaszu ja jade na weekend do Poznańska , być może będę wracał mneijw ecej o tej godzinie przez Piłę , to zajadę na pogaduszkę pewnikiemDam oczywiście znać i zadzwonię. pozdro
a co robiłeś u Więcka jeśli można wiedzieć i czy jesteś zadowolony kolego bo nie mogę trafić na dobrego mechaniora![]()
u wiecka , robilem kiedys duzo bardzo fiata bravo. Wszystko wymienialme, co sie da. W alfie robilem wahacze przednie górne i dolne, zmiana tarczy i klocków. Ogólnie spoko sie dogaduję bo goznam osobiście, także może być inaczej trochę
ale porządnie robi, mozna zawsze sie dogadacz nim.
Jeśli chodzi o włoskei samochody, to wielu mechaników i ludzi z branży poleca zakład na armii krajowej za obwodnicą od razu. podobno kolesie specjalizuja sie w Fiatach i Alfach. Nie byłem jeszzce tam także osobiscie sie nie wypowiem.
Jeżeli chodzi o zakład przy betoniarni Paszkiewicza,to koleś robi włoszczyznę ale tylko fiattak mi powiedział,jak usłyszał Alfa to wymiękł
![]()