dobranoc haha ide spac w te moje ostatnie kawalerskie godziny widzimy sie jutro pozdro i do zobaczyska
dobranoc haha ide spac w te moje ostatnie kawalerskie godziny widzimy sie jutro pozdro i do zobaczyska
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
niestety mnie niebedzieprzelew niedotarl i musze troszke oszczedzic nawet na paliwie. bo jutro na tor do chorzowa a zadko sie zdarza ze mamy caly tor dla 3 samochodow. oprocz mojej skromnej belli bedziemy tam testowac rajdowego type-r'a i ibizke przed nastepnymi rajdami.
Ostatnio edytowane przez SocikZero4 ; 04-09-2010 o 07:08
czyli sie wczesniej nei spotykamy tylko kazdy nawlasna reke jedzie pod real?
Piotras możemy lecieć razem. Jeśli przeczytasz jeszcze tego posta przed wyjazdem to daj znać 514198796 i sie ugadamy
łoogieńja juz prawie gotowy do zobaczyska
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
orszak pierwsza klasa jest falszeczka i byla zabawasuper mam nadziej ze u mnie za rok bedzie podobnie
ps . Marshallku
alescie piknie wygladali od sztygrowani jak ta lala
Sorki ze mnie nie bylo musialem isc do roboty. zycze udanej zabawy bo napewno jesti jeszcze raz sorki.
Pozdrawienia dla wszystkich![]()
za rok u mnie nadrobisz![]()
postaram siebo nie wiadomo czy za rok nie bede jezdzil inna marka
![]()
Ha ha ha zarcik nigdy nie zmienie na inna markechyba ze jako 2 atuko tylko na zime
![]()
A ode mnie kilka fotek ze spotkania
http://picasaweb.google.pl/Damian.Wo...SlubMarshallA#
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.