10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
Ten zapis to może sobie sprzedający w buty wsadzić, miałem podobny przypadek z Puziem 206, na drugi dzień po zakupie wyszło szydło z wora ... wizyta u firmowego prawnika, stosowne pisemko z paroma paragrafami i za 3 godziny miałem kasę oddaną ...
Ja miałem podobnie z Alfą teścia, "kolega" sprzedał mu furę po znajomości bez większych oględzin, na drugi dzień sprzęgło odmówiło posłuszeństwa i koszt 1200zł. Gość chciał nie chciał musiał kasę zwrócić.
A założycielowi tematu współczuję usterki, najbardziej denerwujące jest jak człowiek kupi samochód, jeszcze się nie zdąży nacieszyć a tu bach!
Trzymam kciuki za udaną i jak najtańszą naprawę!pozdrawiam
Czytam wszystko i mi się śmiać chce, czy wy kupujecie nowe rzeczy czy używane, umowa to najważniejsza rzecz która mówi że w sprawach nierozstrzygniętych masz dochodzić swoich roszczeń w sądzie, czyli rzeczoznawca, autko 2 lata na parkingu bo takie rozprawy z powództwa cywilnego tyle trwają. Więc jak ktoś pisze że łapu capu i kase miał to niech się cieszy. Bo jak koleś pisze że butował alfe i po tym mu się to stało no to bez komentarza. A czy jest to feler ukryty czy spowodowany użytkowaniem to już określi rzeczoznawca który też kosztuje jak i sam pozew też. Powodzenia w odzyskiwania kasy za remont nie zawsze jest to takie proste jak się to pisze !!!
Ja nie chce odzyskać kasy... Ja chcę ją zrobić i jeździć tylko chciałem znać wasze zdanie co było przyczyną może jakieś rady itp![]()
I teraz właśnie zabieram się do rozkręcania silnika zobaczymy co tam jest nie halo i albo będzie drugi silnik który dość kosztuje niestety lub naprawa tego![]()
napraw ten silnik nie kupuj używki bo możesz kupić kota w worku. Ja tak zrobiłem i nie żałuję tym bardziej że za robociznę nie zapłacisz
btw- ile ma alfa przejechane?
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Proszę o natychmiastowe usunięcie tematu
łoł cóż za zwrot akcji
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Coś się dzieje.
Pewnie to jakiś element zaskoczenia![]()
- wow chyba usunę swoje podziękowania.
- albo się dogadali albo prowokacja.!!!
Ostatnio edytowane przez bubu321 ; 08-09-2010 o 10:03
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm