hmmm no tak a cos bez przerabiabia teraz wszystkiego ?? teraz mam go po stronie pas nad zbiorniczkiem na plynmoze wywalic ten trzpien co myslisz o tym ??
hmmm no tak a cos bez przerabiabia teraz wszystkiego ?? teraz mam go po stronie pas nad zbiorniczkiem na plynmoze wywalic ten trzpien co myslisz o tym ??
Ostatnio edytowane przez michal100 ; 22-09-2010 o 19:42
na ta chwile problem zaleczony rozebralem elektomagnesz oczyscilem i jest ok co dziwne w srodku byly jakies opilki metalu
Opiłki normalna sprawa, pochodzą z pomp gazu na stacji i zbiorników LPG na stacjach.
Teraz już wiesz dlaczego tak a nie inaczej powinno się montować reduktor, mimo że sposób montażu nie wpływa na pracę regulatora ciśnienia to na inne elementy już tak
Mam do Ciebie jedną prośbę, nagraj teraz plik OSC z jazdy i przeciągnij auto na 3,4,5 biegu tak jak się V6 powinno zakręcićCoś sobie jeszcze zerknę.
Jeśli nie chcesz przerabiać montażu reduktora, wyjściem dla Ciebie jest zrezygnowanie z elektrozaworu zintegrowanego w reduktorze i montaż zewnętrznego zaworu i umocowanie go tak żeby pracował w pionie.
Ostatnio edytowane przez GrzesiekK. ; 24-09-2010 o 07:10
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
ok spoko do jutra zamieszcze pozdrawiam
prosze![]()
Podnieś mnożnik dla czasów od 10ms czyli praktycznie dla jazdy na WOT, przy klepnięciu w podłoge od 4200rpm gdy sterownik PB nie czyta już wskazań sondy lambda i idzie w open loop masz za ubogo, sonda ucieka na 0,3V, podnieś mnożnik jak pisałem dla tego zakresu inaczej podpalisz gniazda i zawory. Kolejna sprawa masz źle wybrany czujnik temperatury reduktora lub gazu, temp. reduktora nie może być niższa niż temp. gazu, a u Ciebie tak jest ;] Na Scorpionie temp. gazu jest mniej więcej 2/3 temp. reduktora.
A dlaczego tak piszę, proszę bardzo ( po kliknięciu otworzy się w pełnym rozmiarze):
![]()
Ostatnio edytowane przez GrzesiekK. ; 26-09-2010 o 08:12
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts