Wysoki sądzie - stało kilka osób na chodniku i opowiadało sobie, a że stałem obok (na przystanku) to słyszałem co mówili.
Wysoki sądzie - stało kilka osób na chodniku i opowiadało sobie, a że stałem obok (na przystanku) to słyszałem co mówili.
no co tak aprawda wkłady są łamliwe i beda sie wyginac
no dobra pokombinuje ale jak zepsuje cos to bedzie na was
tak tak kod mam w ksiazce... mysle ze bedzie dobry![]()
to moze jak wiecie jak wyciagnac to i wiecie jak naprawic...
mianowicie od pewnego czasu nie czyta mi cd...
No bo od pewnego czasu masz zabrudzoną soczewkę, wystarczy wyjąć sprzęt, na stół, wziąć alkohol izotropowy, przetrzeć delikatnie soczewkę z góry, dmuchnąć pod soczewkę powietrzem sprężonym, ale bez przesady i złożyć.
O tym dowiedziałem się w jednym serwisie elektronicznym jak myłem tam podłogę.
Ale płyty próbuję czytać?
a kod w razie czego też dostaniesz w sieci po nr seryjnym radia
np http://www.radio-code.lt/
Komplikujesz![]()
tak tak probuje mielisc plyte ale nie chwyta i error wyskakuje
Panowie a moze poprostu płytki do czyszczenia napędów użyć ? 15zł koszt, a u mnie zdziałało cuda![]()
Tak tak alkohol izotropowy pomoże, wystarczy na wacik, przetrzeć soczewkę i dmuchnąć w środku między soczewkami.
Nom, bo nalot między soczewkami zbiera się wolniej.
Poczekaj, aż ubiera się pod soczewką i wtedy Ci już żadna płytka nie pomoże,a wystarczy nie iść na łatwiznę i zrobić to konkretnie.
To tak jak byś pompował koła, napompowałeś jedno bo miałeś flaka, a reszty nie dopompowałeś bo jeszcze jest powietrze... a powietrze powoli z nich ucieka i później będziesz trzy pompował od zera. Która czynność mniej czasu i pracy zajmuję ?