a ja pozdrawiam kierownika 147 srebrnej po lifcie który w Sławkowie na wiadukcie miał niezbyt zadowoloną minę, gdyż misiaki z olkuskiej skody superb złapali go za ograniczeniem
a ja pozdrawiam kierownika 147 srebrnej po lifcie który w Sławkowie na wiadukcie miał niezbyt zadowoloną minę, gdyż misiaki z olkuskiej skody superb złapali go za ograniczeniem
a ja pozdrowię kierowniczkę czerwonej brery , która zaparkowała na ul gertrudy na pasie ruchu!!!!!! ( kto tam bywa wie o czym mowie ) skutecznie blokując ruch zarówno samochodów jak i tramwai i gdyby nie to ze to kobieta i alfa to poleciało by parę niecenzuralnych słów pod jej adresem z mojej strony![]()
Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 JTD na blachach SCI (ramki były) który dzisiaj rano śmigał do żywca, a o 11:00 już z niego wracał. Byłem w pracy to ani nie mogę pomrugać, a i machać z L-ki głupio![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
A ja machałem, machałem i co dzień czytałem ten wątek w nadziei, że może akurat.
Pierdzielę. Poddaję się, bo tylko jeden raz udało się "nawiązać kontakt". Czy Wy odmachujecie wyłącznie jeśli widzicie ramki?
no ostatnio nawet w Dabrowei srebrna 156 na ramkach 0 odmachania, jakiegokolwiek kontaktu wrrr , tez nie macham pierdziele jakis wysyp alf z faterlandu i nie wiedza o co chodzi :/
Ja pozdrawiam wszystkich Alfisti widzianych dzisiaj na trasie Brzeszcze-Pszczyna-Jastrzębie i z powrotem pomiędzy 15 a 19! Było ich paru.
Pewnie gdybym miał ramki... Ale cholera po co mi ramki, jak moje chromowane mi się podobają![]()