wiadomości dla wszystkich zaintersowamnych poszły na priv, dzięki i pozdrawiam!
wiadomości dla wszystkich zaintersowamnych poszły na priv, dzięki i pozdrawiam!
a przelew poszedł na konto![]()
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."
Panowie a macie jakiś sprawdzony sposób na to żeby prosto i równo przykleić ta naklejkę?![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
hmmmmmmmmm, sposób, mój jest następujący, zresztą dałem instrukcję w śordku, ale to tylko teoria niestety.
ja zalecam to robić tak:
zawsze komu je naklejałem patrzyłem aby ten centralny pionowy złoty pasek w logo na nalepce zgadzał się z paskiem który jest na wyblkaniętym emblemacie oryginalnym na aucie, potem przyłapywałem ją na samej górze w okręgu oryginalnego logo, tak żeby owal nalepki zgadzał się z owalem znaczka AR, następnie jechałem po nalepce palcem w dół, aby klej przyłapał, no i na koniec aplikowałem ją od środka na boki, folia układa się naprawdę dobrze bez żadnych marszczeń itd. należy uważać aby dwie warstwy kleju ze sobą się nie zetkneły, jak to pisał Snoop, ponieważ jest to b. mocny klej,
ewentualnie można jeszcze przećwiczyć klejenie na mokro, czyli psikamy lub moczymy scudetto na aucie, nalepke od tyłu - po uprzednim zdjęciu podkładu i naklejemy ją na docelowe miejsce, na mokro zawsze mamy możliwość pozycjonowania, odrywania jej itd. jednak potem trzeba wodę wygonić spod niej wodę np. pocierając nalepkę na scudetto szmatką lub raklą gumową, a na koniec podmuchać opalarką lub domową suszarką, tak nigdy nie próbowałem jej nalepiać szczerze mówiąc u nikogo, ale w w podobny sposób aplikuje się folię na blachy, auta i inne wyklejane rzeczy. jak coś to piszcie a zawsze pomogę.
pozdrawiam,
wiertło
Noo naklejki dotarly wczoraji mily gratis od wiertlo wielkie dzieki
Pozdrawiam i polecam
![]()
jestem zainteresowany 2 naklejkami proszę o kontakt. jak to możliwe na meilla cycek_01@tlen.pl
Ostatnio edytowane przez cycek_01 ; 06-10-2010 o 10:57
Witam..równiez jestem zainteresowany naklejką na tylna klapę do 166...proszę o kontakt i dane do przelewu robertrg981@tlen.pl...pozdrawiam
Rownież zakupie 2 szt naklejek . Kontakt maninwhite@interia.pl
wszystkim zainteresowanym wiadomości poszły na priv i na mail,
przedostatnia i ostatnia wysłka poszła do:
danielloxs – 2 szt.
paweldante – 2 szt.
kripp – 1 szt.
Stereo – 2 szt.
Izane - 1 szt.
RafcioL27 – 2 szt.
Wysłane 10-10-2010
paczek.gsm - 3 szt.
r-sokol – 2szt.