My będziemy na 18,ale jesli ktoś ma chęć to może być wczesniej.Cieszę się ,że się organizujemy panowie.Do jutra, pozdro.
Edit.Na prakingu przy 4plus tak??
My będziemy na 18,ale jesli ktoś ma chęć to może być wczesniej.Cieszę się ,że się organizujemy panowie.Do jutra, pozdro.
Edit.Na prakingu przy 4plus tak??
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 24-09-2010 o 18:41
na parkingu przed 4 plus o 18
Dziękuję wszystkim za przybycie.Fajna atmosfera ,a i frekwencja również dopisała.Najlepszy był przejazd przez miasto,a zwłaszcza przez ronda hehe.Mam nadzieję ,że ten filmik będzie można obejżeć.
Pozdrawiam wszystkich.Zdjęcia będą do obejżenia na www.pkar.pl
Wszystkich chętnych ,na następnego spota,zapraszam w imieniu swoim i kolegów już dziś,do Białegostoku na godzinę 18,30 1 października ,pod galerię Zielone Wzgórza.
http://www.forum.alfaholicy.org/show...&postcount=184
Koledzy z Łomży i okolic mile widziani![]()
Jeśli praca pozwoli,możecie na mnie liczyć.
Ja niestety dziś jestem jeszcze w Kozienicach a w Ostrołęce będę dopiero jutro także nie przybędę. Może następnym razemW każdym razie miło było poznać kolegów - rybakmj powiem Ci chłopaku, że Twoja bella zrobiła na mnie wyjątkowe wrażenie
![]()
Szkoda przyjacielu ,że dziś nie będziesz na spocie w Białym to może zobaczył byś jej potencjał,bo będzie sparing ze 156 2,5 v6,a fajerwerki dopiero będą w okolicach maja.
Na mnie z kolei zrobił wrażenie twój Audio Bose.Mus spotkać się jeszcze raz.
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 01-10-2010 o 14:12
Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
koledzy moze jakis spocik??
Ja jestem zawsze chętny ale niestety - w O-ce będę dopiero 30-go![]()