nie ma gta w dieslu hehehe
oj tak benzyniak nie dotrwa, bo przeciez w benzyniaku blok jest polipropylenu, tłoki są polietylenu, a wał z polichlorku winylu
Widzisz ty musiałeś kupić najsłabszą wersję żeby pojeździć, a inni wolą sobie od razu kupić GTA z gazem i jeźdzą taniej niż ty (i przyjemniej) i uszanuj ich decyzję a nie piernicz bo temat nie o tym.
i zapytam tak jak poprzednicy - pod jakim względem 156 GTA jest kultowa? bo już kilka osób się poobijało spadając z krzesła
powodzenia![]()
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 04-10-2010 o 16:40
ojoj moze i taniej ale napewno nie zdrowiej dla silnika zaraz sie dowiem ze w zasadzie lepiej w 3,2 jezdzic na gazie niz na benzynie bo to przeciez silnik stworzono do gazu a nie benzyny))) dla twoich informacji jtdkiem bedzie jezdzic moja kobieta
koncze te bezsensowna dyskusje gazujcie swoje alfy bedzie taniej. A dla mnie gta to kultowy model , jest ich malo i bedzie coraz mniej, a im aut jest mniej tym szybciej staja sie kultowe
Napisałem Ci, że jest z Alfa Teamu. Byli nią na Rage Race 2008 albo 2009. Oprócz tych felg jest spoko... Myślę, że jedna z lepszych GTA na allegro.
Ta jest nowa i całkiem ciekawa:
http://moto.allegro.pl/156-gta-sw-i1250512541.html
tak ta zielona ok tylko nie do konca podoba mi sie ze ktos probuje poprawic zawieszenie gta ktore jak dla mnie a miałem juz gta jest ideałem...kolor tez nie miazdzy ale to juz mniej wazne geberalnie chodzi mi o to ze jak na polskie drogi zawieszenie gta jest idealne choc i tak trzeba bardzo uwazac...a juz z pro kitem hmmm nie wiem ale ta czarna w sw skoro mowisz ze ok to moze ok choc u mnie zawsze takie akcje jak nieoryginalne felgi budza podejzenia...ale dzieki
było o tym pisane. Pisał obserwator 737, że Damian z AT kupił takie felgi mimo iż są dość tandetne... Takie chciał takie kupił, auto sprzedał pewnie zarobił.
Ważne, żeby było w dobrym stanie.
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts