Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Temat: Alfa Romeo 156 GTA

Użytkownik Ogier Avatar slavik10
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    audi a6 2,5 tdi sprzedam no alfa no fun

Domyślnie

Cytat Napisał RogerIZ28 Zobacz post
    Haha powiedzial właściciel 1.9jtd 105KM aaaa zresztą nie wiem po co wymyślono w ogóle te ropniaki i pojemności poniżej 5000ccmm - w końcu jak stać kogoś na auto to i na paliwo tyle że niektórzy wolą za zaoszczędzone pieniądze zmienić samochód zamiast za 5 lat to za 2
    to ze mam jtd 105 km kolego to nie znaczy ze nie bede mial niebawem 156 gta osobiscie nie mam nic do disla mam przejechane 300tys a watpie czy twoj benzyniak dotrwa tych czasów.a gazowac benzyne 3,2 to profanacja dla tego kultowego modelu dozobaczenia na drodze niebawem

Użytkownik Romeo Avatar RogerIZ28
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Była piękna 156 1.8TS 2000r LPI

Domyślnie

Cytat Napisał slavik10 Zobacz post
    to ze mam jtd 105 km kolego to nie znaczy ze nie bede mial niebawem 156 gta osobiscie nie mam nic do disla mam przejechane 300tys a watpie czy twoj benzyniak dotrwa tych czasów.a gazowac benzyne 3,2 to profanacja dla tego kultowego modelu dozobaczenia na drodze niebawem
    nie ma gta w dieslu hehehe
    oj tak benzyniak nie dotrwa, bo przeciez w benzyniaku blok jest polipropylenu, tłoki są polietylenu, a wał z polichlorku winylu
    Widzisz ty musiałeś kupić najsłabszą wersję żeby pojeździć, a inni wolą sobie od razu kupić GTA z gazem i jeźdzą taniej niż ty (i przyjemniej) i uszanuj ich decyzję a nie piernicz bo temat nie o tym.

i zapytam tak jak poprzednicy - pod jakim względem 156 GTA jest kultowa? bo już kilka osób się poobijało spadając z krzesła
    powodzenia
    Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 04-10-2010 o 16:40

diesel power http://je.pl/qeuy

Użytkownik Ogier Avatar slavik10
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    audi a6 2,5 tdi sprzedam no alfa no fun

Domyślnie

ojoj moze i taniej ale napewno nie zdrowiej dla silnika zaraz sie dowiem ze w zasadzie lepiej w 3,2 jezdzic na gazie niz na benzynie bo to przeciez silnik stworzono do gazu a nie benzyny))) dla twoich informacji jtdkiem bedzie jezdzic moja kobieta koncze te bezsensowna dyskusje gazujcie swoje alfy bedzie taniej. A dla mnie gta to kultowy model , jest ich malo i bedzie coraz mniej, a im aut jest mniej tym szybciej staja sie kultowe

Użytkownik Maniak resoraków Avatar 145Q
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski/Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD M-Jet 2004

Domyślnie

Cytat Napisał Tacka Zobacz post
    z całym szacunkiem Panowie ale wy kompletnie nie na temat ...pytałem czy ktos cos wie o tej czarnej na nieoryginalnych brzydkich felgach ale za to w sportwagonie...
    Napisałem Ci, że jest z Alfa Teamu. Byli nią na Rage Race 2008 albo 2009. Oprócz tych felg jest spoko... Myślę, że jedna z lepszych GTA na allegro.

Ta jest nowa i całkiem ciekawa:

http://moto.allegro.pl/156-gta-sw-i1250512541.html

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie 156 gta

tak ta zielona ok tylko nie do konca podoba mi sie ze ktos probuje poprawic zawieszenie gta ktore jak dla mnie a miałem juz gta jest ideałem...kolor tez nie miazdzy ale to juz mniej wazne geberalnie chodzi mi o to ze jak na polskie drogi zawieszenie gta jest idealne choc i tak trzeba bardzo uwazac...a juz z pro kitem hmmm nie wiem ale ta czarna w sw skoro mowisz ze ok to moze ok choc u mnie zawsze takie akcje jak nieoryginalne felgi budza podejzenia...ale dzieki

Użytkownik Maniak resoraków Avatar 145Q
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski/Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD M-Jet 2004

Domyślnie

było o tym pisane. Pisał obserwator 737, że Damian z AT kupił takie felgi mimo iż są dość tandetne... Takie chciał takie kupił, auto sprzedał pewnie zarobił.

Ważne, żeby było w dobrym stanie.

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

Cytat Napisał Tacka Zobacz post
    tak ta zielona ok tylko nie do konca podoba mi sie ze ktos probuje poprawic zawieszenie gta ktore jak dla mnie a miałem juz gta jest ideałem...

Nie przesadzaj, B8 tylko na dobre wyszedł temu autu, akurat tą oliwko-zieloną GTA moge polecić, mechanicznie silnik igła, nie raz jeździłem tym autem. Brać jeździć i tyle.
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał slavik10 Zobacz post
    ojoj moze i taniej ale napewno nie zdrowiej dla silnika
    pomijając cały temat
    o lpg i on i pb były już setki tematów
    każdy coś tam wie
    ja wiem jedno - NAJWIĘCEJ PRZECIWNIKÓW LPG JEST WŚRÓD TYCH KTÓRZY NIGDY TEGO NIE MIELI
    COŚ JAK Z ALFĄ - PANIE NIE KUPUJ BO SIĘ PSUJE !!
    A MIAŁEŚ PAN ??
    NIE ALE MI MÓWILI

Użytkownik Pirat drogowy Avatar prodigyboy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    była 156 2.4 JTD z przesiadką na X5 , obecnie 156 1.9 SW

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    pomijając cały temat
    o lpg i on i pb były już setki tematów
    każdy coś tam wie
    ja wiem jedno - NAJWIĘCEJ PRZECIWNIKÓW LPG JEST WŚRÓD TYCH KTÓRZY NIGDY TEGO NIE MIELI
    COŚ JAK Z ALFĄ - PANIE NIE KUPUJ BO SIĘ PSUJE !!
    A MIAŁEŚ PAN ??
    NIE ALE MI MÓWILI

Ale to działa też w drugą stronę...benzyniaki krytukują dieslowców i koło się zamyka .
    Parafrazując - swoje chwalicie , cudzego nie znacie .

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

u mnie nie działa
    mik tam bez różnicy
    wszystko ma swoje + i -
    kwestia tylko zainteresowanego co wybierze

eot

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia