Jest coś co pozwoli sprawdzić czy turbina jest sprawna. Bo nie wiem czy moje autko ma ducha.
jak jechałem na autostradzie to nie odczuwałem nic nadzwyczajnego z przyśpieszeniem.
AR 147 2003r 105km
Jest coś co pozwoli sprawdzić czy turbina jest sprawna. Bo nie wiem czy moje autko ma ducha.
jak jechałem na autostradzie to nie odczuwałem nic nadzwyczajnego z przyśpieszeniem.
AR 147 2003r 105km
Przyczyn może być wiele nie musi być turbina.Przede wszystkim jedź na komputer.
jeśli masz JTD 100KM to cudów nie oczekuj od tego samochodu
Chyba muszę jechać na kompa dzięki ;]
podaj vin dla pewności i kraj pochodzenia to sprawdzimy ilu konny JTD masz.. między 115KM, a 100KM jest prawie 2.5s różnicy do setki.. silnika 105KM tak jak napisałes w 1 poście nie ma
cze sprawdz cisnienie w zaworach, raczej jak nie LECI jak powinien to mozliwe ze zawory i tez ten motor co posiadasz tez mialem w fiat bravo i 105 konnikow i szalu nie bylo ale jak dalem mu świeży olej i wymienilem filtry to latal jak wariat wiec moze obczaj to elo pozdr
możne i to jest rozwiązanie a jak nie da to dopiero później będę się martwił.
Powiem tak wole mieć 100 konny niż 115 bo ten mój jest nie do zdarcia.
z tego co mi wiadomo silnik 100KM jest taki sam co 115KM, jest tylko zduszony poprzez program
Ostatnio edytowane przez jendriu ; 05-10-2010 o 20:11
to znaczy podobno tam wytrzymalsze są wtryski bo 115 szybciej się posypie ale ja wiem że każdy samochód nie jest taki sam i zależy od użytkownika takie jest mój zdanie.
A co ty chcesz odczuc na trasie przy 100 KM ..