Witam
Mam takie pytanie dotyczące konsoli środkowej w AR 156 przed FL. Czy te srebrne konsole występowały w różnych odcieniach
(tak jak to widać na zdjęciach) czy jest to efekt padającego światła?
![]()
Witam
Mam takie pytanie dotyczące konsoli środkowej w AR 156 przed FL. Czy te srebrne konsole występowały w różnych odcieniach
(tak jak to widać na zdjęciach) czy jest to efekt padającego światła?
![]()
Kolega ma rację zdjęcie górne przemalowana z tzw. drewnopodobnego.
a ja tam wolę oryginalną drewnopodobną wersję, wszelkie podmiany typu skóra zamiast drewna, okleina "carbon" lub malowanie zamiast "drewna" i gałki z aledrogo zamiast fabrycznej drewnianej.... dla mnie to nieporozumienie, równie dobrze można by sobie w miejsce skóry dać welur :/ , ale o gustach się nie dyskutuje...
Mam drewno i nie mam zamiaru tego zmieniać
Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio
każdy robi jak chce... jeśli chcesz taka srebrną, to pomaluj sprayem używajac wcześniej podkładu do plastiku.
Chyba rzeczywiście macie rację. Ten jaśniejszy wygląda jak by był malowany. Chociaż w tej palecie kolorów którą podał JFC dostępne są dwa odcienie szarego, więc taki jaśniejszy też może występować.
Mam jeszcze pytanie dotyczące tych tubek przy zegarach. Czy te od 156 FL (ze srebrną obramówką) bedą pasować do 156 przed FL?