Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio
na 99% to nie jest plastik tak mi sie wydaje
co do popielniczki zgodze sie ze moze byc plastikowa
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio
nie mialem potrzeby to nie rozbieralem
no ale gdyby to byl pomalowany plastik to po zadrapaniu by bylo widac ze to plastik
z reguly "drewno" w autach z daleka widac ze to pomalowany plastik i nawet w dotyku jest jak plastik
zreszta nie wazne;d wazne ze fajnie to wyglada a nie jak jakas tandeta
jesli to faktycznie plastik to brawo dla wlochow a jesli drewno to jeszcze wiekszy podziw;d
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
No dobra misiaczki, mam pytanie
Czy ktoś się orientuje jak wyglądała oryginalna drewniana gałka zmiany biegów w wersji 5-biegowej z wciskanym wstecznym? Na allegro są różne wersje - okrągłe, jajowate, jakieś drewniane ze srebrnym plastikiem... Chciałbym wymienić do kompletu u siebie, bo mam w tej chwili jakąś tandetną skórę.
ja mam drewniana bez wciskania moge Ci zrobic zdjecie zebys mial dla porownania jak chcesz
Jakbyś mógł to będę zobowiązany.
Dzięki wielkie za te fotki! Do mojej też najbardziej będzie pasowała ta którą ma kolega kt0sfajny. Ta pierwsza, ze srebrnym, to też niby "ricambi originali" ale ja jakoś tego nie widzę w moim samochodzie - pasowałoby jak świni krawat. Może bardziej do wersji po FL...
Ostatnio edytowane przez Bolsik ; 11-10-2010 o 16:00