mnie nei było ale przypuszczam ze było bardzo fajniepo odebraniu tel od barneya usłyszałem tylko tyle vódki nam brakło nie przyjechał byś z jakąs weselna jak Ci została hahaha wiec widze ze impreza była udana![]()
mnie nei było ale przypuszczam ze było bardzo fajniepo odebraniu tel od barneya usłyszałem tylko tyle vódki nam brakło nie przyjechał byś z jakąs weselna jak Ci została hahaha wiec widze ze impreza była udana![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
a my mamy nadzieję , że coś ci jednak zostało i następnym razem przywieziesz
p.s.
i jeszcze raz przepraszam kolegę z dziewczynami
i pozdrawiam tą która jednak wykazała się humorem i na żart zareagowała pozytywnie ( żart - po prostu chciałem się najpierw przywitać z dziewczynami a potem z kolegą tak jak wymaga tego kultura )
kiedy smażymy na kopcu ????
Bocian ty tego nie przeżyjeszAle Ci to siadło na sumieniu-może jakiś psychoanalityk lub wór pokutny i na klęczkach do Czętochowy
![]()
Marshall na pewno coś zostawił:>
A kiedy znowu smażymy-hmmmm.....jakto Georgu radził - 1.11 - będzie więcej zaparowanych samochodów![]()
Bocian ty naprawde chyba masz depresje![]()
witam witam..
..może ktoś widział czerwoną GTV na Piekarach rej. SBE.. ?
to moja.. i jak uda się do next spota ożywić serducho, to z
pewnością przybędę..w końcu z manhatanu nie jest daleko
![]()
witejcie
jo mysla co by zrobic grila jesce teroz jak nojszybci, póki jesce jest pogoda jako tako, spóbuja załatwic miejscówka tam kaj był kulig we parku we swierklancu dowiem sie czy autami mozna podjechac itd, no to bydzie fojera i to fest, mom trocha dzewa na logródku to sie je tam spoli , ino dejcie mi trocha czasu to sie dowim co i jak.
jak juz byda wiedziol co i jak to załoza nowy temat ok??
aca jesce jedno
Chrobockumom nagrano plyta, ino Klekocik zapomniol jom wziasc.
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 09-10-2010 o 15:52