Co sądzicie, żeby jechać do własnego ślubu, swoją własną Alfa, ew kierowcę do niej skombinować.
W sumie kolega marshall jest dobrym przykładem.
Co sądzicie, żeby jechać do własnego ślubu, swoją własną Alfa, ew kierowcę do niej skombinować.
W sumie kolega marshall jest dobrym przykładem.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Marshall jechał swoją Alfą, on prowadził itp![]()
NA innym weselu np ojciec od panny młodej jeździł
itp także chyba nie problem ;D
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Moja dziewczyna chciała by alfę kabriolet, najlepiej coś klasycznego. Np jak na ślubie w Jastrzębiu Zdroju. Tylko gdzie ja taką znajdę.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
po rejestracji wnioskuje, że w Poznaniu?![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
w czerwcu tego roku Korczu jechał do ślubu kabrioletem:
zagadaj do niego może Ci udostępni namiary na gościa...
w tym wątku więcej fotek
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Ty się lepiej zastanów jeszcze raz, czy ślub brać a nie czym do niego jechać. Alfą sobie chcesz dalsze życie psuć?
![]()