Ale mi smaku na spota narobilscie
Za 2 tyg jestem...
maly_swd - ty goniles od strony katowic do wawki??
Ale mi smaku na spota narobilscie
Za 2 tyg jestem...
maly_swd - ty goniles od strony katowic do wawki??
No szkoda, że Cie nie było, szczególnie jak byś przyjechał 164 (ale ona chyba na razie stoi, o ile dobrze pamiętam?) Bo były prawie same 156kiNo i jeszcze 2 166ki, 145, 146 i last, but not least - 159ka koleżanki Blann
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Zdjęcia i komentarze super![]()
O co chodzi z tymi dwoma forami - to jakieś konkurujące obozy, czy alternatywa i wypada być w obydwu? Wybaczcie początkującej ;P
DziękiO tym, że nie konkurujące, można było przekonać się dziś
Tak naprawdę licząc regionalne, znajdzie się jeszcze kilka, po prostu niektórzy piszą tylko tu, niektórzy tylko tam, a inni jak ja i większość kolegów z tego wątku - na obu (ja dużo więcej czasu spędzam na Alfaholikach - tak jakoś wyszło
, ale jak czegoś szukam i nie znajduję tutaj to zaglądam i do Alfaclubu
)
PS. Zrzuty dla korka i Tomka też w albumie, bo nie mam waszych maili i nie miałem wam jak wysłać. Podajcie na PW jak chcecie w pełnej rozdzielczości -to tak a propos powtarzania treści postów
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 10-10-2010 o 23:58
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Chciałem być pierwszy, ale Konrad mnie wyprzedziłCóż nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziękować za miłe przyjęcie, no i za pomoc!!! Panowie, a więc do zobaczyska niebawem. A tak na marginesie-to mróz jest, oj da nam sięta zima "we znaki".
Hmmm... 'Panowie' - nie czuję się zaproszona))
Torcik był super!
Ups-wpadka-przepraszam... Kobiet, a szczególne z takimi samochochodami się nie prosi-one muszą tam być!! Ups-wpadka-przepraszam...
---------- Post dodany o godzinie 01:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:37 ----------
A swoją drogą Blann co do auta to pogratulować wyboru i życzyć przyjemności z jazdy!
Dzięki!Jest przepiękna, na szosie drapieżno-majestatyczna, płynie po jezdni, a zakręty dla tego samochodu po prostu nie istnieją! Jechałam do komisu po C-maxa, ale obok niego stała Ona... I więcej nie muszę mówić
Ale trochę się jej boję, przyznam szczerze...
Blann znaczek ogarnięty ?
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA