szukałem czegoś na te tabliczki ale żadnego namiaru nie mogłem znaleźć na nie. jedynie tabliczka z PCV, ale chyba najlepsza by była tabliczka metalowa
szukałem czegoś na te tabliczki ale żadnego namiaru nie mogłem znaleźć na nie. jedynie tabliczka z PCV, ale chyba najlepsza by była tabliczka metalowa
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Dlaczego ramki nie są zamawiane w znacznie większej ilości, skoro jest tylu chętnych? Zamówiony nakład rozchodzi się błyskawicznie więc, jak widać, zainteresowanych jest wielu. Tym bardziej, że więcej sprzedanych ramek = więcej pieniędzy do klubowego budżetu.
bo 200 ramek będzie schodziło w miesiąc/dwa. a chyba lepiej mieć pieniądze na koncie do dyspozycji, niż kilkadziesiąt ramek w piwnicy czekające aż je ktoś kupi.
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Tak czy inaczej, uzbierałoby się więcej pieniędzy dla klubu. Ramki jeść nie wołają więc mogą trochę poleżeć. W jednym z postów pisałem o tym, że taki gadżet jak ramki powinien być dostępny przez cały czas (co chwilę dołączają nowi użytkownicy), a nie w krótkich seriach przypominających PRL-owskie rzucanie mięsa do sklepów. Taka opinia spotkała się z dużym poparciem innych klubowiczów.
tak, ale jak nakupujemy ramek to za co kupimy np. etui? staramy się żeby były różnorakie gadżety co jakiś czas
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Skoro nie ma mowy o robieniu jakichkolwiek zapasów, proponuję takie rozwiązanie - najpierw zakładamy liste chetnych (otwarta przynajmniej tydzień), następnie zamawiamy taką liczbę ramek lub innych gadżetów na jaką jest zapotrzebowanie. Obecnie wystarczy jeden dzień bez dostępu do internetu i z planowanego zakupu nici...
oj teraz ramki były 3 dni dostępne.
poza tym w sondzie zobacz ilu chętnych na flagi było, a ile zostało zamówionych...
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
3 dni to jednak za mało. Niech to będzie przynajmniej tydzień. Zapisy na tej liście nie byłyby wyrażaniem ewentualnej ochoty, ale wiążącym zamówieniem - tak samo jak w przypadku zamówień na dostępne gadżety.
Ostatnio edytowane przez Semprefedele ; 13-10-2010 o 14:06
Potwierdzam słowa przedmówcy. Smycze pierwsza klasa!