No to w takim razie:
1. Krzysiek866
2. Andyy
3. Varrels
4. Weronika
5. rafal 1974
6. puotek (+osoba/osoby tow)
7. plancior + 1 os
No to w takim razie:
1. Krzysiek866
2. Andyy
3. Varrels
4. Weronika
5. rafal 1974
6. puotek (+osoba/osoby tow)
7. plancior + 1 os
Malo ludzi? To jak chcecie to zorganizowac?
Tor jest waski i ciezko sie wyprzedza, a gokarty maja takie rozbieznosci w osiagach ze nie ma mowy o jakiejkolwiek rywalizacji (Chodzi mi o tor w Wodzislawiu ul. Marklowicka obok biedronki silverstonekart.pl)
W takim razie zaproponuj coś alternatywnego przy tej pogodzie czekam na Twoje propozycje, skoro jest tam tak kiepsko i wogóle!
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
tam jest fajnie ale na kilku ludzi a nie kilkunastu... bo z tego co pisales tak bys chyba chcial
To się zdecyduj czy fajnie czy nie po piszesz że mały tor gokarty kiepskie! Logiczne że jak będzie nas 15 to wszyscy na raz nie będą jeździli. Rozmawiałem z właściciel i mówił że 3 lub 4 na torze i będą liczone czasy najlepszy wygra. ja nie wiem w jaki sposób chciałbyś pomieścić na takim torze kilkanaście ludzi jeżdżących gokartami nawet chyba nie ma tam tyle gokartów.Najlepiej narzekać i że jest kiepsko !
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Na ostatnie nasze spotkanie też zgłosiło się mniej osób niż początkowo się deklarowało. Jeśli jest gdzieś w okolicy większy tor to można się tam wybrać. Myślę że jeśli będzie nas więcej to nie problem bo się podzielimy na grupy i jedni będą jeździć a inni rozmawiać lub np. robić kiełbaski na grill-u (właśnie ma ktoś przenośny grill?).
A tak na sam koniec jeśli na przykład nie bardzo was interesuje taka opcja zorganizowania spotkania to ostatnio było kilka pomysłów typu paintball czy jakieś ognisko. Temat jest otwarty i im więcej opcji tym lepiej tylko warto się troszkę pośpieszyć bo goście od pogody straszą zimą![]()
Trzeba by było się mega pospieszyć, chociaż ognisko w śniegu było by na serio innowacyjnym pomysłemKolega wyżej dobrze napisał, że w zależności od ilości osób, które faktycznie się zjawią, można jeździć grupami. A gokarty się ostatnio wszystkim podobały, więc warto by to zorganizować
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Krzysiek - mamy ludzi ok. 10 przynajmniej. To już chyba wystarczy na fajną zabawę? Dowiaduj się zatem o ceny
Spoko spoko puotek jak tylko odbiorę auto to zaraz jadę najwcześniej będę coś wiedział kolo piątku (cena i 3 terminy ! ) wolicie zapewne weekendy ?
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Weekendy albo wieczory, nie wiem jak tam z godzinami otwarcia![]()