witam
też jestem z Olkusza. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonej alfy romeo 145 1.6 boxer. Jak coś to mrugać
Pozdrawiam ;D
witam
też jestem z Olkusza. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonej alfy romeo 145 1.6 boxer. Jak coś to mrugać
Pozdrawiam ;D
Witam ja mieszkam w Chrzanowie do Olkusza nie mam dalekojak bedzie jakis spocik to wpadne
zobaczyc jak tam jest u was
w Krakowie sa spoko spoty
ale chyba wszystkie spoty z Bellami sa super
![]()
Pozdrawiam
przecież mamy do siebie tak blisko, aż wstyd, że się nie znamy i nie integrujemy...., ale widzę , że w Chrzanowie też ciężko kogoś zmusić do współpracy, tak jak w Olkuszu..., mało klubowiczów niestety w naszych rejonach, więcej jest tzw, alfisti z przypadku...
Ale to nic, mamy piękne okolice do integracji i myślę, że wkrótce coś wymyślimy, ja grilla w bagażniku zawsze wożę...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
No blizutko mamy do Siebiemusimy cos wymyslec w ktorys dzien bo tak jak mowisz malo jest alfoholikow z prawdziwego zdarzenia, a szkoda bo naprawade ekipy sa super.
pozdrawiam i do zobaczenia![]()
no koledzy najwyzsza pora cos zakombinowac, pomyslmy nad jakim rozsadnym terminem i zrobmy mini spota!!! czekam na propozycje pozostalych i cos zorganizujemy po przeanalizowaniu dostepnych danych, hihihi....
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....