Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Temat: Brak swiatel w 166....co sie dzieje???

Piotr34
    Gość

Domyślnie

witam alfiste ze Szczecina....no dokladnie...jesli sie tylko uporam z nimi...a uporam sie nawet idąc po trupach to spikniecie murowane....

mam tylko nadzieje ze wieej juz mi tam nic nie zepsuja...a jak tylko wyjade z tej szopy ktora nazywaja serwisem...zapominam ze istnieje cos takiego i bedzie dbal o nią Pan Marek z Wroclawskiej....

kilu
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Scorpion
    Cytat Napisał Piotr34
    czekam tylko na jutrzejszy dzien...
    jesli powiedza ze nie ma jeszcze tego modulu zabieram slivera ....i grosza nie doplacam
    Witam ziomka Oj trzeba było wcześniej poczytać opinie, dla mnie z miejsca ten punkt był spalony. Trzeba było zostać przy Wrocławskiej, tam sam właściciel grzebie jak trzeba przy aucie, a my właściciele 166 mamy ogólnie plusa, bo Pan Marek ma do nich słabość
    Jak się już uporasz z tymi partaczami to może jakiś spocik srebrnej JTD ze srebrną V6 ?
    Dokladnie, pan Marek potrafi zdzialac cuda . Zaraz potem Skorpion co Ci ERG zrobil zajal sie moja przepusnicą i przywrocil ja do zycia :mrgreen: .
    BTW: W piatek u niego bylem i widzialem Twoja Alfe, Pan Marek mowil ze cos z turbiną. Autko juz ok?

Alfa166Nero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał kilu
    BTW: W piatek u niego bylem i widzialem Twoja Alfe, Pan Marek mowil ze cos z turbiną. Autko juz ok?
    Coś się popieprzyło z zmianą geometrii łopatek, ale jest już ok Jeszcze tylko muszę podjechać z tylnym zwieszeniem, bo mi zaczęło pukać, ale już wiem co i jak i nie ma takiej tragedii jakby się wydawało ze 166, na szczęście górny wahacz jest w normalnej cenie

kilu
    Gość

Domyślnie

Heheh, ja jutro bede w Szczecinie to do niego zajade umowic sie na wymiane wahaczy przednich bo piszcza jakby tam sie jakis kot zadomowil DD
    Moze sie gdzies jutro miniemy na miescie :wink:

EDIT:

Piotr - zabieraj alfe od tych partaczy i dawaj ja na Wroclawska, a noz ktoregos pieknego dnia sie spotka tam kilka naszych alf i znowu bedziemy sie smiali ze jednak kierowcy alf sie spotykaja w serwisach , a i Pan Marek bedzie mial ubaw DD

Alfa166Nero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał kilu
    Heheh, ja jutro bede w Szczecinie to do niego zajade umowic sie na wymiane wahaczy przednich bo piszcza jakby tam sie jakis kot zadomowil DD
    Moze sie gdzies jutro miniemy na miescie :wink:
    Tak się składa, że po 9 będę jutro tam podwoził kolegę po Stillo, tyle że od razu zmykam bo mam spotkanie na 10

kilu
    Gość

Domyślnie

Uuuuuuuuu, to ja bede dopiero gdzies kolo 14-ej

Piotr34
    Gość

Domyślnie

no witam wszystkich....
    w koncu moja Alfunia jest w domku....
    byli tak grzeczni ze sam w szoku bylem....a w dodatku wymienili mi jeszcze zarówke przy tablicy rejestracyjnej....wow..
    ale tak na powaznie....sprawdzilem samochodzik...wszystko gra...swiatla są...a dodatkowo kazalem zrobic wydruk z cisnien za cylindrach...
    sami w szoku byli bo na auto co ma 150,000 przejechane jest super...
    wszystkie graja powyzej 85%...a dwa nawet maja po 99%...takze powiedzieli ze rewelka...no i wszystko poza tym sprawdzilem...jest ok...nic nie podmienili....mam nadzieje...dzis mi przyszly nowe zarówki xenonowe....ale juz z nimi pojade na Wroclawska....tam sie umówie....pozdrawiam wszystkich....

Piotr34
    Gość

Domyślnie

no niestety..musialem...a dokladnie to 721,71...zmasakrowalo mnie to ale wszystko dziala...
    zapowiedzialem Panom z tego garażu ze to byl moj pierwszy i ostatni kontakt z nimi....
    najwazniejsze ze autko lata....no i teraz to juz wiem gdzie jechac....Wroclawska nie jest daleko.....a wymontowany element mam ze soba...numery sie zgadzaja....

Piotr34
    Gość

Domyślnie

tak....to byla dla mnie wieeeelka nauczka,teraz juz bede wiedzial gdzie jest miejsce serwisowania AR...czlowiek na bledach sie uczy...tylko dlaczego swoich....pozdrawiam wszystkich...dzis juz uciekam...żonka czeka... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Piotr34
    Gość

Domyślnie

aha...mam pytanko....gdzie mozna dostac uzywane lub nowe stalówki 16" do166????
    nigdzie nie ma...a jak są to cena przewyzsza najsmielsze oczekiwania....