Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Temat: nie pali na benzynie i slabo sie wkreca na gazie ?

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał bubu81 Zobacz post
    Panowie normalnie jestem w szoku , do tej pory jezdzilem na gazie nie mialem okazji jechac na benzynie
    dzisiaj uruchomilem banzyne (wymienilem pompek paliwa) oraz wyczyscilem z grubsza wtryski , ustawilem gaz tak jak ma byc i pojechalem na gazie zatankowac samochod poniewaz wszystkei paliwo ojciec zakosil mi do kosiarki

po regulacji gazy dop[iero wtedy przekonalem sie jak pieknie pracuej boxer alfofwski
    ale po zatankowaniu i dojechanieu do domu przelaczylem na banzynke i....................

Boze ,jaki dzwiek
    nie mailem pojecia ze ten silnik tak zajebiscie chodzi ,normalnie czulem sie jakbym zlapal byka za rogi
    normalnie masakra nie da sie tego opisac slowami ,ale juz wiem co wy widzicie w tym samochodzie
    juz nie moge sie doczekac jak ten silniczek wyladuje u mnie w garbusie
    dzieki wszystkim za porady problem rozwiazany
    Ej, a w ogóle to dawno już nie czytałem posta tak pozytywnie naładowanego autentycznymi emocjami!!! Słowa o tyle cenne, że pisane przez kogoś kto nie jest żadnym fanem/fanatykiem marki! Wytłuściłem, bo ten cytat obowiązkowo należy w jakiś sposób utrwalić - jak dla mnie to spokojnie można by było to wrzucić gdzieś na główną, pośród waznych cytatów - jako takie "świadectwo" niewierzącego, hah. Ot, mała sugestia dla twórców strony!

Użytkownik Rowerzysta Avatar GUNIOZAUR
    Mieszka w
    WROCŁAW
    Auto
    155 2.0 TS 16v 95, 155 2.0 8V 94

Domyślnie

To podchodzi pod pełne NAWIEDZENIE z OBJAWIENIEM bubu81 obawiam się, że przejażdżka 75 byłaby wyrokiem dla garba. Wirus atakuje
    NO TO WPADŁEM...

bubu81
    Gość

Domyślnie

nie no Panowie powiem tak ,na razie muszę skończyć projekt garbusa Do konca tygodnia musze pozbyc sie alfy z podworka by zrobic miejsce na nawy samochod wiec sila rzeczy alfa w sobote idzie na szrot ! ale codzien po powrocie z pracy biore sie za jej rozkladanie ,wsiadam odpalam podjezdzam pod garaz i tak sobie mysle a przejade sie przejazdzaka konczy sie tak kolo 19 gdzie po powrocie jest juz zbyt ciemno i zimno by cokolwiek zaczynac i tak jest od okolo tygodnia nie wiem co zrobie bo juztro jest czwartek a mi za skurczybyka nie predko do rozbiorki alfiny najchetniej to bym ja zostawil i mmoze w przyszlym roku calkowicie ja odremontowal bo podstawa jest ,no ale niestety garbi ma pierwszenstwo ,a silnik byl obiecany do niego -musicie wybaczyc ale chetnie obejrze jaksa 75 jakies konkretne fotki jak ktos ma chetnie zobacze na czyims profilu wiec prosze o wklejenie i pochwalenie sie

Użytkownik Rowerzysta Avatar GUNIOZAUR
    Mieszka w
    WROCŁAW
    Auto
    155 2.0 TS 16v 95, 155 2.0 8V 94

Domyślnie

wejdź na mój profil masz dwa albumy mojej niuni Według mnie zostałeś zarażony i infekcja przyjemnie się wdaje
    NO TO WPADŁEM...

bubu81
    Gość

Domyślnie

znalzlem twoja 75 naped na tyl i tylko nie mow ze silnik tez boxera bo to bylo by juz przegiecie ze strony Boga
    ale 33 nie znalazlem a szukalem ;(

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Solec Kujawski
    Auto
    33 Q4, 156 SW 2,4 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał bubu81 Zobacz post
    znalzlem twoja 75 naped na tyl i tylko nie mow ze silnik tez boxera bo to bylo by juz przegiecie ze strony Boga
    ale 33 nie znalazlem a szukalem ;(
    Nie ma 75 z boxerem ale zawsze mozna zrobic 33 z napedem na tyl ;] trzeba tylko odpowiedniego dawce znalezc albo troche pogrzebac w budzie ;]

http://www.youtube.com/watch?v=tFc1zpRA3T4

http://www.youtube.com/watch?v=fZjqKVTNVJQ