no to moze karczma pod lotniskiem jest nie daleko, jest duzy parking no i za 4zl mozna tez posiedzieca klimat na pewno lepszy niz w kfc czy mcdonalds
http://www.karczmapodlotniskiem.pl/
no to moze karczma pod lotniskiem jest nie daleko, jest duzy parking no i za 4zl mozna tez posiedzieca klimat na pewno lepszy niz w kfc czy mcdonalds
http://www.karczmapodlotniskiem.pl/
Ostatnio edytowane przez clvegaz ; 21-10-2010 o 19:37
pomysły same fajneSzkoda ze zawsze w tych godzinach 18-21 bo nie jestem wstanie wpaść do was... Ale to już moja strata:/
Udanego spota życzę![]()
Darek nie możesz napisać w których godzinach JESTEŚ w stanie wpaść?Byłoby łatwiej zrobić burzę muskuf
![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Ja korzystajac z okazji ze rozmawiamy o dobrych pomyslach, chcialem wrocic do postulatu, ktory przedstawilem na ostatnim spotkaniu
. Mianowicie chodzi o pomysl utowrzenia funduszu i robienia symbolicznych skladek. Raz na miesiac mozna by sie skladac po 10 zl, czy cos w tym stylu i potem gdy uzbieraly by sie juz grube tysiace
w lecie moglisbysmy zorganizowac jakas duza impreze dla milosnikow Alfa Romeo, zlot czy tez piknik rodzinny jak kto woli
mozna by wynajac np kamping nad zapora, czy jakas miejscowke nad jeziorem zywieckim , kwestia do ustalenia i zrobic jakas fajna DUZA IMPREZE Z WIELOMA ATRAKCJAMI
, na ktora zaprosilibysmy fanow ar z calego kraju
, i ktora zfinansowalibysmy wlasnie z nagromadzonych funduszy
( na prawde nie trzeba na to nie wiadomo jakich srodkow
). Co Wy na to ??
![]()
wiem ze poza tematem ale nie chce smiecic po calym forum. Byla by mozliwosc zeby ktorys z forumowiczy pozyczyl kabelek na usb albo spotkal sie na podlaczenie kompa. pozdrawiam
zeby zrobić duzego spota nie trzeba robić składek wcześniej przykładem jest kolega slavik , czy ligar którzy w tym roku zorganizowali naprawde wypasione spoty, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu uda mi się w końcu dojechać na spocika.
Pomysł jest dobry ale w grupie mocno zorganizowanej a niestety my jeszcze nie jesteśmy aż tak dobrze zorganizowani. Mam nadzieje że może w przyszłości to się zmieni![]()
Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 22-10-2010 o 10:16
mysle ze najwyzszy czas zeby zaczac tworzyc zorganizowane struktury naszego wlasnego podbeskidzkiego fan klubu armoim zdaniem wystarczylo by gdydy zebrala sie grupa osob ktore zdeklarowaly by sie co miesiac wplacac 10 zl ( gdyby bylo takich osob 20 to mysle ze bylo by juz bardzo dobrze
) i jedna osoba ktora by pilnowala tego aby wszyscy, ktorzy sie zdeklarowali wplacali w terminie i nie zalegali ze skladkami
sprawa jest prosta wystarczy tylko troche dobrej woli, a jesli kogos stac na alfa romego to mysle ze stac go tez na 10 zl raz w miesiacu
wiadomo ze bez kasy tez mozna sie zorganizowac i spotkac, ale ja myslalem bardziej o jakiejs imprezie integracyjnej
z jedzeniem z grila, orkiestra, skokami na bundzi i tego typu atrakcjami
![]()
Nekst łik, frajdej, ejtin pi em, andergrałnd parking of szoping center "sarni stok".
A Ty Wojtuś odbieraj fona bo nie wiedzieliśmy czy mamy czekać i wyobraź sobie, że pizgało ździebko, no i teraz Weronika chora i czuj się winny!
Clvegaz niezły zapał, oby nie słomiany, bo gdyba się łatwo. Wpadnij na ze 4 zloty, zobacz że to nie jest tak - to był największy bielski zlot odkąd jeżdżę chyba. Bywało i tak, że 3 ekipy były. Także spokojnie, nie pali się![]()
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 22-10-2010 o 11:53
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Moi drodzy proszę o dokładne ustalenie miejscówki w tym CH Sarni Stok, gdyż ja, jako osoba mało zorganizowana geograficznie, będę jeździć 2h po parkingu szukając WasTaka mała prośba
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................