Ja jedynie dodam, że dziś rano ukradli mi znaczek z naklejką od ,,Wiertlo"
. Więc juz sam ten fakt wskazuje na to, że ciężko rozróżnić go od oryginału. Ja polecam jak najbardziej![]()
Ja jedynie dodam, że dziś rano ukradli mi znaczek z naklejką od ,,Wiertlo"
. Więc juz sam ten fakt wskazuje na to, że ciężko rozróżnić go od oryginału. Ja polecam jak najbardziej![]()
kurcze przykro mi, ale wiesz co nie jesteś sam, mi też w czwartek w nocy ukradli pieprzeni amatorzy cudzej własności "znaczek - klapkę" z tylnej klapy bagażnika, a najgorsze jest to że siedzieli widocznie przy moim, a właściwie na moim aucie, wypili sobie piwo, wgnietli mi od siedzenia maskę a na koniec wyrwali wyżej wspomniany tylny znaczek,
żeby im siurki więcej nie stanęły!!!bo już sam nie wiem co takim życzyć!!!
Cześć wszystkim,
wczoraj czyli 19-10-2010 nalepeczki pofrunęły do:
1. paczek.gsm - 3 szt. (po raz kolejny bo za pierwszym razem na zły adres poszły)
2. mody88 - 2 szt.
3. Blann - 5 szt.
4. Tajniakos – 4 szt. AR145
5. falcon40 – 2 szt.
dzięki wszystkim!
w.
Naklejeczki doszły : Pierwsze wrażenie hmm nic ciekawego ;( jakieś to cienkie i wogole , ale po naklejeniu wyglądają super polecam każdemu na koniec fotki.
![]()
Ostatnio edytowane przez paczek.gsm ; 22-10-2010 o 11:04
Witam jestem zainteresowany napisz na PW kupie jak cos to gg ; 11810738
poproszę na priv dane do wpłaty za jedna sztukę na przód pozdro
sznaowny kolego czy robisz tylko znaczki alfy czy rowniez inne projekty chodzilo by mi o znaczek taki jak mam w avatarze ??? daj znac czy daloby sie zrobic to podam wielkosci
kolego wiertlo, a złoto-czarne dałoby radę?
Witam tez chce takie Dwie naklejeczki do alfy romeo 156 sedan poprosze dane na priv i jutro wysylam kaske z gory dziekuje