dobre spontany nie są złei kolejny raz odbył się afterparty
hehe
dobre spontany nie są złei kolejny raz odbył się afterparty
hehe
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Tak następny cykliczny za tydzień w piątekPozdrawiam wszystkich obecnych na wczorajszym "spontanie" , zwłaszcza speca od "żyrandoli"
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
quatro na nastepny raz pisz mi na telefon;p bo go mam zawsze przyy sobie;p 661835669
Urwał nać.... Fajnie że pisałem posta równo z quattro a nie wiedziałem ni chu-chu o spotkaniu. Widzę, że spontany są tylko dla ludzi siedzących 24 na dobę na forumJak widać chętnych było więcej.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Ja również dziekuję za spot-spontanai choć byłem tylko na chwile to i tak było miło
a w teatrze w ogole nie nudziłem się
Quattro w końcu moja bella była ładniejsza od Twojej i obiecuję że w miare możliwości będę zjawiał się częściej
Do zobaczenia za tydzien![]()
Ostatnio edytowane przez pafcioooo ; 23-10-2010 o 16:32
Daniel... ten perfum był obiecany i zakupionyzapach wybierałam sama
spod pachy i spod piczy
cokolwiek to znaczy
nie wiem natomiast czym zaatakował mnie Wojtek, ale chyba podziałalo bo pod Mi.To ustawiła się tajemnicza nieznajoma
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
ok dzieki kolego , wpadne tam kiedysnie chce obiecywac konkretnego terminu ale jak tylko bede mogl to podjade. pozdrawiam
chciałem podziękować za spotkanie pod Gramerem mam nadzieje że w przyszłym tygodniu będzie sporo osób. Pozdrawiam szczególnie wszystkich nowych mam nadzieje że spotkamy się w piątek
mam nadzieje że w piątek pojawię się bellą![]()
Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 24-10-2010 o 08:50