witam koledzy mam takie pytanie zapewne każdy z nas w jakiś sposób kocha swoje auto mieliście kiedyś coś takiego że jak było auto u mechanika przez jakiś czas to tęskniliście za autem
witam koledzy mam takie pytanie zapewne każdy z nas w jakiś sposób kocha swoje auto mieliście kiedyś coś takiego że jak było auto u mechanika przez jakiś czas to tęskniliście za autem
Ja na urlopie myślę po kilku dniach o Alfce.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Pewnie, że każdy, kto kocha swój samochód albo kocha nim jeździć po jakimś czasie za nim tęskniA że ja uwielbiam jeździć moją Bellą , tęsknię za nią już po jednym dniu
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
a ja juz tesknie ze wkoncu rozebralem alfine ;( tydzien czasu sie zbieralem zeby zaczac i za kzadym razem cieszylem sie jazda nia az dziisaj przyszedl ten moment i coz teraz tylko czekac do przyszlego roku ;(
mo moja też jusz toi u mechanika prawie 3 tyg a miało byc tylko wymieniony pasek i rolki ale co się okazało ktoś tam juz grzebał mechanik zamówił do niej blokady i co lipa okazało się ze jest jeszcze koło zębate peknięte i musze dalej czekać a już za nią tęsknie brakuje mi mojej Belli
Ja będąc w usa myślałem o Alfie, teraz codziennie jak idę po schodach do domu to zawsze muszę spojrzeć na Alfę na parkingu, trochę głupie ale się człowiek do rzeczy przyzwyczaja.
cały tydzień jeżdżę do pracy i z firmowym samochodem, od rana do późnego popołudnia. Ale codziennie muszę wieczorem otworzyć wieczorem garaż, zapalić papierosa i upewnić się że Ona tam jest i czeka na mnie. A czeka wiernie![]()
a ja to tęsknię podwójnie ,bo i za Alfą i za małżonkiem który sobie nią pojechał daleko ,bardzo daleko![]()