duzo pytanpodobno tam sa soczewki bixenon z volvo s80, ile w tym prawdy to nie wiem ale swieca idealnie. Jak bylem na stacji ustawic reflektory to diagnosta byl w szoku ze tak fajnie swieci, myslal ze to oryginal xenon z GTA. Ogolnie po wlaczeniu drogowych swieca "stare" drogowe, ale i przeslonka w soczewce sie odslania, krotko mowiac nastaje wtedy jasnosc
Fotki mojej belli byly w temacie o ogolnopolskim, gdzies tam na Rakietowej sie pojawila
Barwa swiatla to 4300K i jakby ktos mial watpliwosci to nie sa to HIDy tylko soczewki z gniazdem na zarnik (palnik) D2S, jakosc montazu jest bardzo dobra, nic nie jest luzne, zlamane, w trakcie jazdy swiatlo nie "skacze"
A jak jest z montazem tych lamp,czy nie trzeba nic przerabiac np. kostek?
Jak myslicie czy lepiej kupic tak przerobione lampy czy moze lampy typu dayline z Allegro?
plug&play
wyciagasz stare wkladasz nowe, kostki podlaczasz tak samo jak w starych, w reflektorach wszystko w srodku jest zrobione na gotowo![]()
A czy ktoś może się orientuje ile kosztują oryginalne reflektory do 156 po FL ?
Ciekaw jestem bo na przeróbkę z aukcji z 1K trzeba wysmarować
156 Sportwagon 2003 1,9 JTD 8V 115 km - zostałem ALFAHOLIKIEM
No to teraz pozostało mi czekać na paczkę z bixenonami
Ciekawe jaka będzie róznica, między obecnym HID 6000k w zwykłej lampie, a bixenonem 4300k![]()
Kolego Jarek daj znac jak zalozysz lampy,jak wygladaja i jak swieca (moze jakies fotki) bo tez sie na nie czaje!!!U kogo kupowales te lampy?
Chyba tez sie skusze na te lampychociaz myslalem tez na dayline z Allegro ale naczytalem sie ze to obciach wiec...!