Ja też proszę o dane na PW - jutro również przelewam kaskę . Chciałbym 2 sztuki do 156 - sedan.
Ja też proszę o dane na PW - jutro również przelewam kaskę . Chciałbym 2 sztuki do 156 - sedan.
a ja prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie??
Witam, jestem też zainteresowany dwoma naklejkami,proszę o dane do przelewu, grisza.d@gmail.com![]()
Witam.tez jestem zainteresowany prosze o dane do przelewu.interesuja mnie dwie naklejki.pozdrawiam.
Witam. To ja też bym poprosił o 2 sztuki naklejek. Poproszę o dane do przelewu.
siemka i jak z tymi danymi :/ cos nima
z gory pozdrawiam
Moim zdaniem piszcie do kolegi Wiertło na pw a nie tu na forum.
wysłałem Ci wiadomość na priv
złote niestety odpadaja, nie posiadam takiej folii, na chwile obecna te dwie opcje mam, no i jakieś napisy itd. Ci co zamówili wiedzą mniej więcej o co chodzi
to jest właśnie najgorsze, że człowiek dba o autko itd... a pewnego pięknego poranka wychodzi i pieprzeni złodzieje kradną znaczek który dla nich nie ma praktycznie żadnej wartości, a nam aż się włosy na głowie jeżą jak patrzymy na to co zrobili.... ale kiedyś do nich też to wróci.... jakaś sprawiedliwość w końcu jest na tym świecie...
dzięki kolego za fajną wstawkębardzo ładnie Ci to wyszło, jak widać nie jest to takie trudne, chociaż kilka osób zepsuło jak pierwszy raz nalepiało, ale to naprawde nic trudnego, a efekty.... jak koledzy i koleżanki widzą
moim zdaniem - stosunek jakość/cena jest bdb!
do wszystkich zainteresowanych poszły wiadomość na PW, jak kogoś pominąłem to się odzywajcie
Ostatnio edytowane przez wiertlo ; 25-10-2010 o 21:17
Kleiłem na mokro moim zdaniem pewniejsza technika mamy możliwość korekty, ogólnie troszkę się szyb w autach na mokro na wyklejałem to wiem co i jak. Jeszcze raz polecam
Pozdrawiam
Jestem szczesliwym kupcem emblematu u koleg i polecam kazdemu teraz potrzebuje na alu bo gdzieś zgineło ale juto zmierze i zamówie polecam naprawde warto lepsze niz orginal warto Pozdrawiam Kolege