Strona 19 z 130 PierwszyPierwszy ... 9101112131415161718192021222324252627282969119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 1292

Temat: LOGO NA MASKĘ i KLAPĘ ALFA ROMEO - tania alternatywa

garlic
    Gość

Domyślnie

Ja też proszę o dane na PW - jutro również przelewam kaskę . Chciałbym 2 sztuki do 156 - sedan.

bubu81
    Gość

Domyślnie

a ja prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie??

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar doga
    Mieszka w
    Łodygowice
    Auto
    Alfa Romeo 166 3.0 24V 99r, Polonez Borewicz 1.6 84r

Domyślnie

Witam, jestem też zainteresowany dwoma naklejkami,proszę o dane do przelewu, grisza.d@gmail.com

lukania
    Gość

Domyślnie

Witam.tez jestem zainteresowany prosze o dane do przelewu.interesuja mnie dwie naklejki.pozdrawiam.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    mazowsze
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.0 TS

Domyślnie

Witam. To ja też bym poprosił o 2 sztuki naklejek. Poproszę o dane do przelewu.

Knd18
    Gość

Domyślnie

siemka i jak z tymi danymi :/ cos nima
    z gory pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar paczek.gsm
    Mieszka w
    Suwalki
    Auto
    156 SW 1.9 JTD

Domyślnie

Moim zdaniem piszcie do kolegi Wiertło na pw a nie tu na forum.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Białystok
    Auto
    AR 156 SW 2,4JTD

Domyślnie

Cytat Napisał bubu81 Zobacz post
    sznaowny kolego czy robisz tylko znaczki alfy czy rowniez inne projekty chodzilo by mi o znaczek taki jak mam w avatarze ??? daj znac czy daloby sie zrobic to podam wielkosci
    wysłałem Ci wiadomość na priv

Cytat Napisał Darell Zobacz post
    kolego wiertlo, a złoto-czarne dałoby radę?
    złote niestety odpadaja, nie posiadam takiej folii, na chwile obecna te dwie opcje mam, no i jakieś napisy itd. Ci co zamówili wiedzą mniej więcej o co chodzi

Cytat Napisał mad75 Zobacz post
    ...Jak spotkam takiego kiedyś na swojej drodze to połamie wszystkie paluchy.....
    to jest właśnie najgorsze, że człowiek dba o autko itd... a pewnego pięknego poranka wychodzi i pieprzeni złodzieje kradną znaczek który dla nich nie ma praktycznie żadnej wartości, a nam aż się włosy na głowie jeżą jak patrzymy na to co zrobili.... ale kiedyś do nich też to wróci.... jakaś sprawiedliwość w końcu jest na tym świecie...

Cytat Napisał paczek.gsm Zobacz post
    Naklejeczki doszły : Pierwsze wrażenie hmm nic ciekawego ;( jakieś to cienkie i wogole , ale po naklejeniu wyglądają super polecam każdemu na koniec fotki.
    dzięki kolego za fajną wstawkę bardzo ładnie Ci to wyszło, jak widać nie jest to takie trudne, chociaż kilka osób zepsuło jak pierwszy raz nalepiało, ale to naprawde nic trudnego, a efekty.... jak koledzy i koleżanki widzą moim zdaniem - stosunek jakość/cena jest bdb!

do wszystkich zainteresowanych poszły wiadomość na PW, jak kogoś pominąłem to się odzywajcie
    Ostatnio edytowane przez wiertlo ; 25-10-2010 o 21:17

Użytkownik Alfa i Omega Avatar paczek.gsm
    Mieszka w
    Suwalki
    Auto
    156 SW 1.9 JTD

Domyślnie

Kleiłem na mokro moim zdaniem pewniejsza technika mamy możliwość korekty, ogólnie troszkę się szyb w autach na mokro na wyklejałem to wiem co i jak. Jeszcze raz polecam

Pozdrawiam

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Revol84
    Mieszka w
    Trzebiatów/Lublin
    Auto
    AR 156 1.8 T.Spark 1998rSprzedana. , Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 2003r.Alfa 166 2.4JTD

Domyślnie

Jestem szczesliwym kupcem emblematu u koleg i polecam kazdemu teraz potrzebuje na alu bo gdzieś zgineło ale juto zmierze i zamówie polecam naprawde warto lepsze niz orginal warto Pozdrawiam Kolege

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia