Tę przy szybie przedniej na podsufitce.
Tę przy szybie przedniej na podsufitce.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Osobiście bym nie przerabiał swojej na taką po FL, ale każdy robi to co lubi. Co do tyłu myślałem o wymianie zderzaka na tez po FL i z tego co się dowiadywałem zderzak tylny powinien pasować bez problemu, natomiast w przypadku klapy wg mechanika, z który rozmawiałem jest różnica. Nie pytałem jaka konkretnie bo zdecydowałem się robić na wiosnę stylizację na GTA.
Kolega się pyta o przeróbkę a wy wszyscy co jest ładniejsze gusta i guściki, tyle. Jednego kręcą grube baby a drugiego anorektyczki.
a bo kolega nie pyta jak to zrobic tylko szuka poparcia i ewentualnego przyklasniecia moze!:?:? jak juz bardzo chcesz to kup wszystkie klamoty.. WSZYSTKIE ( uszczelki, zaczepy, kabelki, zameczki, spinki, deske rozdzielcza - oslone zegarow, zegary, przelaczniki - z tego co pamietam to guzik ASR wyszedl z miedzy foteli na deske przy lewym kolanie.. pokretla klimatyzacji - maja inna grafike... i pewnie jeszcze ze 100 dupereli i zacznij to skladac. pokolei wg ksiazki.
czyli... WYJDZIE DO DUPY, lub.. wyjdzie bardzo drogo. zamiast bawic sie w fabryke, lepiej w tym czasie zarobiac pieniadze i kupic to co chcesz miec.
jak widzisz na miescie kogos w fajnych adidasach to szyjesz takie w domu!?
CIESZ SIE ZE MASZ TAKIE ODPOWIEDZI bo to znaczy ze traktuja cie powaznie!!
BADZ PEWNIEN: FL to nie tylko zderzaki i fajniejsze migacze!
i jeszcz jedno..
choćby skały srały; niegdy nie bedziesz wygladal w tym aucie jak ktos, kto chcial miec 147. zawsze bedziesz wygladal jak ktos, kogo nie stac na 147 po FL. takie buty panie!
A z ciekawości zapytam jak idzie zbieranie potrzebnych części i w jakich kosztach planujesz tą przeróbkę zamknąć?
kubawro- przeczytałeś pierwszy post? chodzi o przeróbkę zewnętrzną, a nie deskę rozdzielczą, śrubki, spinki i inne duperele. Miała być pomoc a nie książka skarg i zażaleń.
Dla mnie 147-ka przed FL jest taka trochę "damska" - nie obrażając nikogo. FL nadał jej nieco agresywności, ale z kolei GTA, to już inna bajka. Więc doradzam Ci zakupić pakiet GTA i będzie git.
A moim zdaniem przed FL bardziej stylowo i agresywnie, po FL zniknęły nawet listwy chromowe w przednim zderzaku , a światła wyglądają jak z Seata IbizyAlfisti poniekąd wymogli na Alfie utrzymanie linii GTA w "starym nadwoziu" .....ale o gustach się nie dyskutuje bo wszyscy wiedzą, że i tak najładniejszy jest fiat 126p
![]()