Pneuhage pierwsze słyszę, ale poszukam na necie gdzie jest taka firma blisko mnie...
Pneuhage pierwsze słyszę, ale poszukam na necie gdzie jest taka firma blisko mnie...
Moim drodzy, może wyda się Wam to dziwne, ale zaczynam rozglądać się za oponami na lato. Rozmiar 195/50/15, ale bardziej chodzi mi opinie.
Na jedną sztukę mam do wydania do 200 zł, mam kilka na oku, może ktoś jeździł, może ktoś słyszał: Toyo T1R, PX4, Barum Bravuris(1), Yokohama Parada, Uniroyal Rain Expert. A może macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje?
Najlepsze z tych 4 według mnie będą Toyo albo Yokohamy, jeśli masz wybierać z tych 4 nie bierz Baruma(Przyszły szwagier ma w Fiacie Kupie i nie poleca), Uniroyala lepiej Rainsporta 2 niż Rainexperta (na Rainsportach 2 jeździłem, żadna woda im nie straszna, chociaż stosunkowo głośne są), a z Yokohamy weż pod uwage nowego Advana Neove, ma super bieżnik tylko nie wiem czy w tym rozmiarze robią.
ps. tegoroczne Barumki z indeksem V mogę Ci sprzedać za 145 zł z wysyłka gratisjakieś pare komplecików chyba mi zostało.
Ostatnio edytowane przez Roman156 ; 02-11-2010 o 09:37