Mimo to respekt za odwagę pokazania twarzy, co nie zmienia faktu ze jestem prawie pewny ze to pierwsze video co pokazałeś nie był twój i było to V6.
Pozdrawiam
Amen![]()
Mimo to respekt za odwagę pokazania twarzy, co nie zmienia faktu ze jestem prawie pewny ze to pierwsze video co pokazałeś nie był twój i było to V6.
Pozdrawiam
Amen![]()
Mimo,iż od dawna nie odzywam się na forum i tylko piszę na priv z pewnymi osobami m.in. z kolegą starscream,to nadal jestem zaskoczony,że loża szyderców i to "alfistów" dalej cieszy się tak wielką popularnością.
Szkoda...
rybakmj-wybacz chłopaku za to nieporozumienie.
wileki powrót alfonsopokaż sewgo pancerkillera
![]()
Fajny masz akcent Rybakmj - jak bym "Samych swoich" oglądał
Pozdrawiam.
- Rafał
Nieobecny od pół roku nagle usłyszał na ośce że rybakmj wsadził fejkowy film - ROTFLOMGHAHALOL
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Bardzo często jestem na tym forum,choć bez logowania chłopcze.
Chciałem tylko oczyścić usera rybamj z zarzutu mojej osoby.
Tyle odemnie.
z ciekawosci obejrzałem sobie filmiki rybaka jeszcze raz i powiem tak. Moja dzis dostała po garach i od 0 do 100 idzie lepiej, twoja jakos przy 60 dostaje zadyszki. Ciekawe dlaczego? U mnie idzie równo do 100. To tak z ciekawosci![]()
Powiem szczerze (chociaż nie chciałem się tutaj wypowiadać) że również dzisiaj przegoniłem tak porządnie bellę i zaskoczyło mnie że nawet bardzo szybko przyspiesza no i przy płynnej zmianie biegów nie widać takiego zwolnienia jak na filmiku przy 60km/h.
Być może kwestia wprawy i "poznania" umiejętności autka.
Jednak nigdy na 2 biegu nie osiągam tak zawrotnych prędkości jak na tym filmie który "wywołał furorę". Bieg trzeci pozwala osiągnąć mi przy 4tyś obrotów prędkość około 100-max120km/h.
Takie małe porównanie tego co potrafi 1,9 jtd przy chipie.
Pozdrawiam