Panowie, nie wiem 200 zeta? za mało? za dużo? obejrzałem je dzisiaj. odblaski w idealnym stanie, ale na szkle, tzn platikuwygląda jakby jakaś folia schodziła. uprzedzam że ja mam je w firmie i ze względu na to iż bujam się cały weekend z wahaczami nie ma szans żebym je udostępnił do poniedziałku. ledwo już dzisiaj żyję a jutro muszę skończyć z zawieszeniem. aha one są bez silniczków, czyli gołe reflektory z regulacją.
Ostatnio edytowane przez marceell ; 06-11-2010 o 18:42
UuU... Miałem to samo w swoich tarych-da się zrobić tę zdartą "folię" ale jest kupa zabawy. Świecą masakrycznie, bo rozszczepiają wiązkę światła. Cóż może kolega ię skusi, bo dla mnie cena kosmo... Ja za nowe GTA LOOK dałem 300... (z silniczkami) w Łomiankach. A chciałem kupić, bo przeczytałem pewien post na temat regeneracji i możę by samemu spróbował, a stare poszły służyć do Grudziądza za przysłowiową złotówkę...
A no to co innego, przepraszam za moje niedopatrzenie, zwracam honor!!! A czy sam przód wchodził by w grę?
w komplecie. coś ostatnio dużo honoru mi zwracają![]()
ja tez odpuszczam. Pozdro
Co do wypowiedzi o tej niby folii na reflektorze. Miałem to samo mniej więcej w połowie reflektora po długości szła taka falowana linia, poza tym były zaśniedziałe. Wystarczyło trochę poszlifować ja np: papierami wodnymi na początku 1500 na te maksymalne zarysowania tą niby folię i szadź potem 2000 i 2500 dla lepszego polerowania. Następnie polerowanie pastą G3 i jak nowe. W moim poprzednim samochodzi trzymało napewno 1.5 roku nie wiem jak dalej bo już go nie mam.