Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Temat: [156] Ustawienie świateł problem

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marceell Zobacz post
    mam cały komplet używanych reflektorów, przód i tył. muszę tylko sprawdzić czy są z regulacją. w razie czego mogę się za grosze pozbyć, tylko mi miejsce zawalają
    Marcell to ile za te przednie lampki, bo może byn wiął, a jutro jest spot w Arkadii, to byłąby okazja się spotkać. Podrzuć na PW

marceell
    Gość

Domyślnie

Panowie, nie wiem 200 zeta? za mało? za dużo? obejrzałem je dzisiaj. odblaski w idealnym stanie, ale na szkle, tzn platiku wygląda jakby jakaś folia schodziła. uprzedzam że ja mam je w firmie i ze względu na to iż bujam się cały weekend z wahaczami nie ma szans żebym je udostępnił do poniedziałku. ledwo już dzisiaj żyję a jutro muszę skończyć z zawieszeniem. aha one są bez silniczków, czyli gołe reflektory z regulacją.
    Ostatnio edytowane przez marceell ; 06-11-2010 o 18:42

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

UuU... Miałem to samo w swoich tarych-da się zrobić tę zdartą "folię" ale jest kupa zabawy. Świecą masakrycznie, bo rozszczepiają wiązkę światła. Cóż może kolega ię skusi, bo dla mnie cena kosmo... Ja za nowe GTA LOOK dałem 300... (z silniczkami) w Łomiankach. A chciałem kupić, bo przeczytałem pewien post na temat regeneracji i możę by samemu spróbował, a stare poszły służyć do Grudziądza za przysłowiową złotówkę...

marceell
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał tomek_murawski Zobacz post
    UuU... Miałem to samo w swoich tarych-da się zrobić tę zdartą "folię" ale jest kupa zabawy. Świecą masakrycznie, bo rozszczepiają wiązkę światła. Cóż może kolega ię skusi, bo dla mnie cena kosmo... Ja za nowe GTA LOOK dałem 300... (z silniczkami) w Łomiankach. A chciałem kupić, bo przeczytałem pewien post na temat regeneracji i możę by samemu spróbował, a stare poszły służyć do Grudziądza za przysłowiową złotówkę...
    ja mówiłem o komplecie przód, tyl. ale skoro za drogo to się wycofuję. nikogo nie chciałem urazić. z mojej strony temat nieaktualny.

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

A no to co innego, przepraszam za moje niedopatrzenie, zwracam honor!!! A czy sam przód wchodził by w grę?

marceell
    Gość

Domyślnie

w komplecie. coś ostatnio dużo honoru mi zwracają

ori
    Gość

Domyślnie

ja tez odpuszczam. Pozdro

Użytkownik Embrion
    Auto
    156 1.8 106kw PB 99r.

Domyślnie

Co do wypowiedzi o tej niby folii na reflektorze. Miałem to samo mniej więcej w połowie reflektora po długości szła taka falowana linia, poza tym były zaśniedziałe. Wystarczyło trochę poszlifować ja np: papierami wodnymi na początku 1500 na te maksymalne zarysowania tą niby folię i szadź potem 2000 i 2500 dla lepszego polerowania. Następnie polerowanie pastą G3 i jak nowe. W moim poprzednim samochodzi trzymało napewno 1.5 roku nie wiem jak dalej bo już go nie mam.