czy da sie gdzies zdobyc tuleje BOGE do przednich gornych??? do alfy 156?
czy da sie gdzies zdobyc tuleje BOGE do przednich gornych??? do alfy 156?
gumke od sworznia tez sprzedaja??? a tuleje po ile ? bo w eper nei mozna zmalesc!!
ja probuje sie dodzwonic w gdansku na hallera ale nikt nie odpowieda![]()
![]()
Ceny kosmiczne nowy wachacz 300 zl w programie eper 140zl
Kurde co tu jest grane , sklepy fiata maja az takie nazuty?
140zł za który wahacz w EPER znalazłeś?
W ASO (oryginały) koszt górnego to ok 260zł, dolnego to ok 500zł.
Te same na allegro (np. u użytkownika: tanifiat) kupisz nieco taniej.
TRW, to odpowiednio:
- górny ok 175zł /szt
- dolny ok 340zł /szt
Jeśli robisz sam i nie masz kosztów robocizny, to możesz ryzykować i kupować tandetę, czyli Fast, QAP, Febi itd...
Pamiętaj, że po wymianie trzeba jeszcze wydać te 100zł na zbieżność, która na 100% się rozjedzie po montazu.
Jeśli natomiast nie masz robocizny za friko, to raczej zaoszczędzisz pozornie, bo skoro za pół roku, czy tam za rok będziesz musiał wszystko powtórzyć, to taka inwestycja jest bez sensu.
nie wiem Kolego czy jest aż tak "lepiej" na oryginałach. Ojciec zrobił zawiechę w ASO za 4 tysie. minęło pół roku i ma WRC. warcy, rycy, csescy. jak mam co pół roku ładować po 4 tysie to wolę na kupach co właśnie robie i wydać razem z robocizną tysiąc. przeliczając jeżdzę 2 lata w tej samej cenie....tym bardziej że w ASO masz gwarancję do bramy, jak w moim przypadku. a to renomowany Twardowski. firma z taaaaaakimi tradycjami.
To niech tata zareklamuje wahacze. Jeśli ma problem z serwisem, to niech zadzwoni na infolinię FAP. Do 2 dni od interwencji "Twardowski" musi dać odpowiedź.
Osobiście widziałem jak koleś w ASO po 4 miesiącach reklamował Febi. Nie było żadnych problemów. Przysłali nowe wahacze, za naprawę nic nie płacił, bo kupił część zamienną ale przez ASO.
myślisz Kolego że to taka prosta sprawa? odsyłam Cię do swojego wcześniejszego postu : http://www.forum.alfaholicy.org/156/...koszmarek.html