Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Temat: Spotkanie Śląsko-Małopolskie - 20.10.2007.

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bimski
    Ja pisałem od pocztątku, że w ten weekend będę w domu, w Bełchatowie i opcji, żebym się teleportował nie ma. Szkoda, pierwotnie miało byc w połowie października, wtedy na bank mógłbym się zjawic ze swoją granatową strzałą mejd in dżermany. A tak to nie pozostaje mi nic innego jak życzyc miłej zabawy.
    No to soory że nie jesteśmy tacy dokładni (połowa minęła 4 dni temu), ale uważam że 20 to jest w przybliżeniu połowa.
    P.S. Właśnie wychodzę na noc do roboty i muszę zostać na rano ale na bank przyjadę. Załatwiłem że ok 10.00 mogę się "urwać" już do domu.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Koledzy bo tak to właśnie jest... niby było mówione ale nikt nic konkretnego nie powiedział.. były tylko domniemania co do terminu... A jak padło konkretne zdanie i termin okazało się że większości nie pasuje... więc ja proponuję tak może następnym razem konkretnie dwie daty do wyboru i kiedy będzie więcej chętnych wtedy robimy...
    Ja bym na prawdę bardzo chętnie przyjechał szczególnie, że jestem "nowy" i fajnie było by się poznać jednak muszę być na uczelni bo nie byłem już dwa razy a mam same ćwiczenia...

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna
    Koledzy bo tak to właśnie jest... niby było mówione ale nikt nic konkretnego nie powiedział.. były tylko domniemania co do terminu... A\ jak padło konkretne zdanie i termin okazało się że większości nie pasuje... więc ja proponuję tak może następnym razem konkretnie dwie daty do wyboru i kiedy będzie więcej chętnych wtedy robimy.
    Może następnym razem. OK. Ja se na pewno załatwię wolne, ale teraz też przyjadę.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

ja ze swojej strony bardzo przepraszam jest mi niezmiernie przykro...

wisiol
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna
    ja ze swojej strony bardzo przepraszam jest mi niezmiernie przykro...
    Spoko. Jakoś ci to wybaczymy ..................tym razem. Następnym nie będzie już taryfy ulgowej :wink:

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Gdybym spał na kupce pieniędzy, to również bardzo chętnie bym się zjawił, ale niestety nie stac mnie na to, żeby w ciągu jednego weekendu jeździc cztery razy po 200km. W domu też czasem muszę byc chociażby po to, żeby wyprac ubrania.

Mimo wszystko liczę na to, że następnym razem będę mógł się zjawic. Pewnie już ze śniegiem za oknami (dzisiaj pierwszy raz wpadłem w poślizg 1,5 tonową krową na mokrej nawierzchni, śmiesznie było).

Pozdrawiam,
    Alfaholik bez alfy.

ViP Maniak resoraków Avatar Rufik
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    wigry 3/AR166 1,4 tdi

Domyślnie

:gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara: :gitara:
    luzik
    ferari moze grila zrobimy w LESZCZYNACH
    [IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym

wisiol
    Gość

Domyślnie

Skoro nie ma kolegów z małopolski to może Silesia City Center w Katowicach

Grzegorz83
    Gość

Domyślnie

Zaraz się okaże, że opowieść o głośno ryczącej krowie sprawdzi się jeszcze raz..

Podjechałem do elektryka, bo mnie w końcu wkurzyła ta nieświecąca żarówka. Próbowałem wszystkiego - żarówka, bezpieczniki, kostka.. Skończyło się na elektryku i "panie to 10 minut roboty (taa.. przy rozebranej tapicerce) - ścieżka w puszce poszła na pewno". Z 10 minut zrobiło się 2 godziny (wymiana kabli, bo gdzieś zwierało).

Jak odebrałem samochód... Ujechałem 200m może i padło całe oświetlenie środka, lewy tył i pozycyjne.. :?
    Dojechałem do domu, ale jutro rano jadę spowrotem i nie wiem, czy uda się mi wyrobić do 11.

Natomiast, jeżeli Kraków rzeczywiście nie przyjedzie, to nie ma sensu się tam pchać. Wymyślmy coś bliżej - jeżeli spotkanie będzie gdzieś blisko, to zaraz po "wyrobieniu się" podjadę.

Kate
    Gość

Domyślnie

Chyba rzeczywiście na tę sobotę padła jakaś klątwa
    Dziś rano wezwali Freda na awarie sieci i niestety cały dzień spędzi w pracy
    Bardzo nam przykro, ale odpadamy

Kate