Witam, czy ktoś kto się orientuje mógłby dosłownie w pkt wypisać jakie to są korzyści i czy są ewentualnie wady(poza ceną tej usługi)?Z góry dzięki za pomoc.Pzdr
Witam, czy ktoś kto się orientuje mógłby dosłownie w pkt wypisać jakie to są korzyści i czy są ewentualnie wady(poza ceną tej usługi)?Z góry dzięki za pomoc.Pzdr
Alfa... i wszystko jasne
Oczywiście takiego drobiazgu że auto będzie syfić sadzą nie bierzesz pod uwagę. DPF nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem (sam to niestety mam) i nie jestem eko-nawiedzony ale mam nadzieję że wreszcie zaczną to sprawdzać na przeglądach okr. Po coś to jednak montują a kupujący jest tego świadomy. Dopóki to działa to korzyści z wywalenia nie będziesz miał żadnej.
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Witajcie.
Jesli moje pytanie bedzie Wam sie wydawalo infantylne i nie na miejscu to przepraszam
Ale... Od niedawna jestem wlascicielem Alfy 159, czesto przegladam to forum i kilkakrotnie spotkalem sie z informacjami, ze ktos cos tam robil (najczesciej chipowanie, diagnostyka itp.) u Cintka.
Chcialbym sie czegos wiecej dowiedziec o tymze Cintku, gdzie to? kto to? jaki zakres uslug?
Pozdrawiam!!!
http://www.cinsoft.pl/
Co prawda strona w przygotowaniu ale zawsze możesz do Niego napisać/zadzwonić i się spytać co i jak![]()