kto z was ma taki klucz scyzoryk do swojej alfy 166. nigdzie nie mogę znaleźć elementów do przekładki w tym kształcie nigdzie ni znalazłem takiego kluczyka scyzoryka
Załącznik 14599Załącznik 14600
kto z was ma taki klucz scyzoryk do swojej alfy 166. nigdzie nie mogę znaleźć elementów do przekładki w tym kształcie nigdzie ni znalazłem takiego kluczyka scyzoryka
Załącznik 14599Załącznik 14600
Dziwne? Ja mam taki kluczyk!
Też mam taki
155 1.8 TS 16V - kręci wysoko
166 2.4 JTD 10V - moc turbo, 146ti 2.0 TS 16Vhttp://www.youtube.com/watch?v=gjSVk...feature=relmfu
Mam identyczny, nawet 2 takie![]()
To jest kluczyk do aut z lat 2000-2003. Też mam taki i w sumie fakt, że przydałaby się nowa skorupa.
dzięki za info - wiem że nie jestem osamotniony. a teraz mi powiedzcie gdzie szukać nowej skorupy do tego kluczyka bo moja się rozpada.
ASO? Cały kluczyk drogi, ale może sama obudowa dostępna
Ja też mam dwa takie tylko, że czarne. Obawiam się, że będzie ciężko kupić sam plastik. W każdym razie polecam spróbować u taniegofiata. Części oryginalne i chyba najtaniej na rynku. Można też spróbować autosklep24
W sumie mnie wystarczyłyby nowe gumki. Reszta kluczyka była straszna, ale większość wypolerowałem i teraz jest ok. Mniejszość też się zrobi![]()
ile dajesz za obudowe miałem zalany obudowa w bdb stanie