Strona 38 z 119 PierwszyPierwszy ... 28293031323334353637383940414243444546474888 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 1181

Temat: lokalny Hyde Park

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Dchedogi
    Mieszka w
    Chrzanów
    Auto
    Alfa 166 2,5 V6 24V

Domyślnie You Can Drive

Witam znalazlem wczoraj nowa firme w ktorej ubezpieczylem swoja belle AC+OC+NNW wyszlo 830 zl to jest firma ktora jest stworzona tylko dla mlodych kierowcow nie ma zadnych zwyzek za wiek itp. Jet tylko przez neta to jest to samo co HESTIA. Czytalem troche o tej firmie i jest nowa na rynku wiec nie wiem jak to jest w 100% ja jestem zadowolony bo naprawde tanio jest ale czy Dobre i Tanie to okaze sie po roku pozdrawiam i polecam sprawdzenie stronki

P.S
    Nie ubezpieczaja samochodow po Tuningu i minimum 2 lat. Aha i jeszcze jedno wiek do ktorego ubezpieczaja to jest 30 lat nie wiecej.

www.youcandrive.pl

Pozdrawiam

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał Izane Zobacz post
    I jeszcze jak będziesz miał "chwilke" to w Kętach skręć na Andrychów i z Andrychowa na Żywiec się kieruj.... droga BAJKA szczyt/spadki zakręty 180 stopni itp coś dla Belli
    i w dodatku zamknięta droga po ostatniej powodzi osunęła się ziemia i ostatnio jak chciałem jechać to była zamknięta
    Today we are living our future memories..

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Cytat Napisał mattom Zobacz post
    Słuchajcie alfaholicy,
    mam wielką prośbe, nad ranem jadę do żywca,
    od Wrocławia,
    mógłby mi ktoś z was powiedzieć czy po drodze nie ma jakiś remontów itd, które mogłyby mi namieszać planów, jeśli są to czy miałby ktoś jakąs alternatywną trase ?
    Jak jezdze, to przeważnie zjeżdzam z A4 przed katowicami? tak jak na tychy, droga 86, a pozniej 1 az do zywca,
    ale pamiętam, że poprzednim razem, (sierpien) trafilem tam na straszne korki, no i tak sobie pomyslalem ze może ktoś z was mógłby mi cos wspomnieć o tej trasie
    Jedz tak: http://mapy.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.617294&z=11

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

jeszcze jak będziesz miał "chwilke" to w Kętach skręć na Andrychów i z Andrychowa na Żywiec się kieruj.... droga BAJKA szczyt/spadki zakręty 180 stopni itp coś dla Belli

tak jechalem z Węgierskiej Górki do wadowic - droga marzenie

wiec tak,
    do zywca jechalem kierujac sie od A4 zaraz za gliwicami tym slynnym "SLIMAKIEM" na tychy, z tych (ow?) chyba to byla slynna jedynka,
    do bielska wszystko ok, ale w bielsku tragedia, drogi ktorej jechalem poprzednio nie ma ?
    Chcialem na zwardon jechac, bo wiedziałem ze po drodze mam zywiec, no to jade na zwardon, a tam tablica ze 20km do cieszyna, zawracalem po centrum auchan chyba to jeszcze w bielsku, pozniej krazylem po jakis osiedlach, az wyjechalem objazdem na oswiecim, zeby pozniej zeskoczyc na jakas osiedlowa droge, no i nastepnie jakas dopiero co remontowana albo budowana droga (ekrany jeszcze nie sa zalozone) wskoczylem na droge na krakow, i nie wiedziec jak znalazlem sie na poczatku bielska, skad juz wiedzialem jak dalej jechac, tzn do czasu, w tychach stwierdzilem ze nie bede sie wlókł po wiochach no i postanowilem jechac do katowic, nie wiedziec jak wskoczylem na S1- no i wyjechalem w myslowicach, pozniej jadac po miescie, wyladowalem na A4 i tam juz szczesliwie do domu,
    slazacy - autostrade macie swietna, ale reszta drog - tragedia ...
    co do alf, spotkalem dwie
    przy wjezdzie na auchan w bielsku 156 srebrna 1.9jtd SB i jakies tam 7707 czy cos podobnego no i blekitna 156 na S1, ze spojlerem na klapie,
    nie jechalem bella wiec nie machalem, ale kto widzial czerwona barchette na dolnoslaskich - to ja

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Jak już leciałeś na Cieszyn to na następnym zjeździe przez Auchanem trzeba było zjechać

---------- Post dodany o godzinie 23:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:36 ----------

http://mapy.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.308647&z=12

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

mniej wiecej tak, na auchanie zawracalem

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    i w dodatku zamknięta droga po ostatniej powodzi osunęła się ziemia i ostatnio jak chciałem jechać to była zamknięta
    Piter racja, ale olewasz ten zakaz i jedziesz dalej Ja tam jeżdze bezproblemowo w jednym miejscu bardzo widocznym na prostej akurat drodze troche ziemia opadła i masz 6 cm krawężnik i tyle policja tam w ogóle nie stoi i wszysy tam jeżdzą
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał Izane Zobacz post
    Piter racja, ale olewasz ten zakaz i jedziesz dalej
    nie no, ja wiem że tam tylko znak stoi aczkolwiek jak tam pojechałem kiedyś to nie dojechałem do tej uszkodzonej drogi - drzewo było zwalone na droge i brak przejazdu

Użytkownik Pirat drogowy Avatar dudzik87
    Mieszka w
    Gorzków koło Wieliczki
    Auto
    147, 1.6 16v 105 km

Domyślnie

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    nie no, ja wiem że tam tylko znak stoi aczkolwiek jak tam pojechałem kiedyś to nie dojechałem do tej uszkodzonej drogi - drzewo było zwalone na droge i brak przejazdu

czyli ktoś Ci rzucił kłody pod koła

Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał dudzik87 Zobacz post
    czyli ktoś Ci rzucił kłody pod koła
    można to tak ująć

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia