no i sie nadmuchalo znowy nic nie dzialala .caly 1 dzien bylo ok![]()
no i sie nadmuchalo znowy nic nie dzialala .caly 1 dzien bylo ok![]()
hehe obstawiam na padający sterownik u mnie też tak było, że raz działał, a raz nie. Szykuj się na wymianę sterownika climy, koszt nie duży, a zima się zbliża wielkimi krokamiTeż denerwuje mnie to, że szyby parują. Ja już we wtorek będę to miał podejrzewam tak że mechanik będzie sprzęgło wymieniał jeden, a później albo sam się wezmę za wymianę tego sterownika albo zaprowadzę do innego mechanika i będzie ciepło mi w samochodzie, hehe, mam nadzieje
![]()
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 16-11-2010 o 22:17
zmeczony juz jestem tym ogrzewaniem,bo dostep do tego kiepski, ale to ciepelko lecace z wentylacji bezcenneCo dobre szybko sie konczy
tylko, ze przez te wszystkie "drobne problemy" zaczynaja po glowie wendrowac i rozne mysli(sprzedac nie sprzedac....???)wojna rozsadku z sercem.
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 16-11-2010 o 22:18
hehe to jest Alfa ten typ tak maw sumie się można się do tego przyzwyczaić ale to jest męczące takie problemy drobne
to ogrzewanie to najwieksza bolaczka mojej belli. do tej pory to bybly jakies pierdoly do szybkiego usuniecia lub do logicznego pomyslenia. mechanicznie wszystko fajnie i z niczym nie ma problemu, tylko to ogrzewanie .
jak sie z nim uporam juz na 100% to pomysle co dalej.
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 16-11-2010 o 22:19
hehe powodzeniajeśli będziesz sprzedawał pamiętaj że to Alfa jeszcze 2,5 V6. ciężki temat do sprzedania
![]()
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 16-11-2010 o 22:19
ciezki lub nie. to nie my kupujemu auta to one nas sobie wybieraja.tak jak z kobietami.idziesz widzisz ja i mowisz sobie ona musi byc moja.poprostu musi byc w dobrym miejscu o dobrej porze![]()
a właśnie masz jakieś zdjęcia jak ICSa wyciągnąć?
niestety nie ale mam zamiar go wyciagnac i podpiac,piecyk jak cos to pstrykne przy okazji.