Napisał
GhostRider
cgyba nie mówisz o tym pesedudo serisie koło ronda jak sie na góre kalwarie jedzie ??
Bo właśnie oni są ze mną na ścieżce wojenniej , o podłączeniu przez nich komputera , wiszą mi 5400zł frajeży , maja sprawe w sądzie
---------- Post dodany o godzinie 15:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:06 ----------
mam , ale facet pracuje w carserwisie , robi po "godzinach" . Jest świetny , i najważniejsze że jesli ci czegoś nie zrobi to nie bierze kasy za to , a nie jak pan Seliga który dłubał 3 tygodnie i nic nie zrobił a jak przysszło do rozliczenia to za jak on to nazwał "zmarnowany czas " wzioł 500zł + 1200 za naprawe komputera ( podono był padnięty ) . Dla mnie oni są dobrzy do spraw bierzących , hamulce wahacze itp. Ale do głębszej mechaniki i elektromechaniki FAST SERIVICE Pana TOMASZA SELIGI sie nie nadaje , Mało tego jeździ po innych serwisach np. z pompami , abs , i całą elektroniką do nadarzyna carserisu i mało że płaci się im to on jeszcze dowala drugie tyle za rzeczy których nie zrobił .DLA MNIE OSZUST !!!!